Navštíveno 1117x

28.10.2009, 09:42 |
martan01 | Upraveno: 2009-10-28 09:43:21
Umi nekdo sehnat se slevou EGR na Ford Transit ?
r.v. 03
92Kw
TDDI
Chceš jenom díl nebo i montáž ? Mám dobrý kluky ve Vinoři - P9
asi takhle, ten díl tam neni nutnej, pokud ti to při chcípnutí zní jak když máš pod kapotou umírající husu tak prostě od něj vytáhni konektor a hotovo :)
poslechni Nisma, přesně tak mi zpravil NOTEBOOK :D

07.02.2010, 20:27 |
Kesam něco ti tam odpojil jo??:-)
no něco urval a on naskočil :D
ne tam jde o to že u tranzitů je tohle častá závada..... když do toho nechceš vrážet love tak ho odpojíš a hotovo, předpokládám že se mu jedná o ten zvuk když chcípne motor....
Motor u Transitu cas od casu skoci do nouzaku. Pri opetnem nastarovani je vasi OK.
Diagnostika ukazuje EGR.
Kdyz do Egru vede jen hadicka tak je pri mozne Egr zaslepit. Vsak kdyz do nej vede konektor a je problem na svete a auto po case pozna ze EGR je zaslepen a rosviti kontrolku. Teda prej...
Mne do nej vede Konektor + hadicka.
Myslis ze staci jednoduse konektor odpojit ? Co ta hadicka k cemu ta tam je ? Asi pred mesicem jsem se do nej chtel podivat a strhl jsem jeden zavit . Takze to tam krzi a nedrzi. Kolik ta vec tak stoji ?
já nevim, konektor jsem odpojil a od tý doby to auto jezdí vpoho, pokud by to fakt mělo poznat tak odpor za 1,5kč to opraví :)
kolik stojí novej to nepamatuju ale právě proto že stál hodně jsem odpojil konektor a připáskoval jsem ho tam někam ke trubce a pohoda :) elektrika u egr nemá co pohledávat :)
Hele ja to tedy skusim co to udela.
Tak kablik je v egru potreba. Pri vypojeni konektoru inhned vozidlu blika zhaveni a spatne jede.