Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zapomenuté heslo email

o Navštíveno 697x o
o 27.10.2009, 13:46 | Dragster
Nechá se nějakým způsobem zjistit heslo které mám do emailu na seznamu, když jsem ho zapoměl, nebo si musím založit nový email.

o 27.10.2009, 14:37 | relax
melo by to nejak jit prez kontrolni otazku ne ? pokud si zapomnel i tu tak asi nijak ofiko uz ne
o 27.10.2009, 14:45 | Alííí
Seznam má na Radlický centrálu, tak tam zkus zajít, ale těžko budeš prokazovat, že je to tvoje schránka...
o 27.10.2009, 15:27 | Lucass
Jestli nemáš nastavenou kontrolní otázku, nebo neznáš odpověď tak je to v pr...

Přímo ze seznamu co jsem jen tak zkoušel:
U vašeho účtu test@seznam.cz nemáte nastavenou kontrolní otázku pro zapomenuté heslo, ani nemáte aktivovanou službu Email. Z tohoto důvodu nelze ověřit, že jste oprávněným uživatelem tohoto účtu a zaslat vám nové heslo. Pokud používáte jinou službu Seznam.cz s vlastním uživatelským nastavením, kontaktujte nás na pomocí formuláře.
Pokud nebude účet použit déle jak šest měsíců, bude zrušen a bude možno si jej opět zaregistrovat. Můžete si samozřejmě založit jiný účet s libovolným neregistrovaným uživatelským jménem.
Přejít na Seznam.
o 27.10.2009, 16:46 | Dragster
Díky za odpovědi.
o 27.10.2009, 16:49 | /// MiŠeL ///
ja sem mel nejaky programek ktery uměl vyjet z pc všechny hesla které sem kdy používal myslim že to bylo toto [ Link ]
o 27.10.2009, 16:52 | sotek
zkuse ještě něco od [ Link ]
o 27.10.2009, 20:32 | Lucass
Ještě mě napadá jedna věc. Nemáš ho napsaný (zahvězdičkovaný) v Outlooku? V práci mam prográmek který zobrazí skrytý hesla.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3201 sekund.