Navštíveno 551x

dnes kolem 16hod jedu za Strahova na D11 na Hradec, za sebou tahnu platak. Kudy je lepsi jet - pres Letnou anebo se vratit pres Zlicin na Jizni spojku a objet to po spojce? Rano jsem zahledl nejakou ceduli, ze je provoz pres Letnou omezen. Diky znalym za radu.

27.10.2009, 11:19 |
20bad ja bych jel po spojce, možná budeš čekat, ale s platakem bych se pres centrum nehnal

27.10.2009, 13:19 |
fredy znám výbornou zkratku, je sice delší, ale za to horší cesta :)

27.10.2009, 13:26 |
Veva no já bych to přes tu Letnou klidně vzal, je to omezené v úseku od zastávky metra Hradčanská až skoro ke křížovatce do Letenskýho tunelu... není to zas tak hrozný. a navíc po 16hod po spojce je opravdu chuťovka, takže já bych volil Letnou

27.10.2009, 13:27 |
fredy jj, jel jsem minulej tyden a dalo se to a kdyz tam projede i autobus, tak myslim ze ty nebudes mit problem...

27.10.2009, 14:54 |
relax to mas tezky, prez centrum to bude asi zradlo nemluve o tom jestli chytis nehodu ... ale prez zlicin to nebude o nic lepsi, pred sjezdem na barandov je to rozkopany taky a kolony tam sou skoro porad (ne nijak drasticky) tak na 15 minut to tam je, kdyz mas stesti na min... spojka z prahy ven by mela bejt bez nejakejch vecich problemu, i kdyz je zase fakt ze bude volna streda + deti maj ct a pa prazdniny takze se da predpokladat ze este nejaka ta rodinka vyjede ven ... i tak bych ale asi riskl zlicin + spojka ;o)
díky za rady, nakonec jsem dal tu spojku a pohoda, jen kousek před barandovem se popojíždělo jinak v klidu, za odbočkou na D1 to už bylo totálně v klidu, to v opačném směru to vypadalo hodně špatně, tam byl štrůdl jak prase.
Jinak docela překvápko, s plaťákem dnes přes 700km a policajty jsem viděl jen na Rozvadovské spojce (chytali rychlost) a pak až v noci u nás ve městě. Na to, že mají děcka prázdniny jsem čekal bandu hlídek.