Navštíveno 1074x

Viz nadpis.
Otec potrebuje sem tam vystavit fakturu a tim to hasne. Jinak ma ucetni na delani ucetnictvi, cili potrebuje nejakej programek jen a jen na ty faktury. Asi ne nic DOSovskeho, bejvaj tam problemy s kompatibilitou tiskaren atp...
Ne nic draheho, pokud nejlepe nejaky free.
Mel chvili i Pohodu a to bylo docela v pohode :)
Cili neco obdobneho, je vubec?
Tak poč ne pohodu na sem tam fakturu je zadara a jafakt dobrá.
je zadara?
Ta free je nejak omezena poctem faktur tusim .. :)
Profact.. a stojí za to si koupit licenci, free verze je osekaná..
Jo pokud si to registruješ tak je to 100 faktur.
100 faktur je docela malo ne?
Ten exel, tam neni neco jako adresar. Aby porad nemusel vypisovat trebas jmeno ci firmu na koho to je.
Já má nějakou Excelovskou šablonu, kterou mám předvyplněnou svými údaji, takže vždycky jenom doplním adresu zákazníka, částku, exportuju do PDF a posílám... je to na tři minuty.
Money má taky nějakou free verzi (tušímže Start), ale také omezenou počtem faktur.

27.10.2009, 11:15 |
KaZaN | Upraveno: 2009-10-27 11:16:35
Hodně lidí co znám používá zadax program Faktury od Bánovského a spokojený.... na tyhle účely naprosto dostačující, za poplatek se pak daj přidat další featury,ale v tom základu nechybí nic potřebnýho
S tim exelem a prevodem do pdf uz by to mohlo byt zajimavejsi
kouknu na netu od toho Banovskeho...
Večer se mi ozvi na icq.. Měl bych řešení..

27.10.2009, 18:28 |
KaZaN Jinak ten Banovskeho umi rovnou export do PDF, ale to musis koupit tu full verzi myslim, ovsem cena je tusim 200 nebo 500 (o;

27.10.2009, 19:55 |
Mario

28.10.2009, 11:29 |
Daryl (A)
pohoda. Pokud mu nestaci tech 100 faktur tak na rok to stoji snad kolem 800 kc bez omezeni. taky to tak pouzivam.
Zkusil bych ten exel nejspis asi jako prvne. S tim esportem do PDF a pak moznosti odesilani emailem je docela dobry napad :)
Psal jsem vcera vecer Bolthornovi a zatim neodpovedel, asi chlasta :)

28.10.2009, 13:53 |
Daryl (A)
v excelu nebudes mit adresar, automaticke cislovani a pod.
pohoda ma jak vlastni tisk do PDF, tak stejne muzes to pak posilat i emailem. navic ti to bude i prepocitavat kdeco (treba DPH nebo jizdy) ... a 800 mi fakt neprijde jako tak strasna castka. To bezne prochlastas za vecer v putyce
Jako Daryl 13:53 - nevím co řešíš,když řešení je elegantní a za pár peněz. Navíc asi když děláš tolik faktur (nestačí Ti 100vka),tak je směšné zaplatit 800.-
Tak vyreseno, diky Bolthornovi
Jinak nevim kde vidite 800,- za tu Pohodu.
Na strankach maji licence pro 1 počítač 1 980 Kč - Pohoda Mini.
A davat 2000,- za to ze poutrebuji psat pouze faktury kvuli vytisknuti a jeste platit pak ucetniho atp. je blbost ;)

01.11.2009, 18:27 |
Daryl (A)
800 je asi teda jen prodlouzeni .. nevim ..mam to uz dlouha leta.
Ono je celkem jedno jestli je to 800 nebo 1200.- ,ty ceny jsou doporučené,ale právě třeba účetní u nich mají na licence velkou slevu a prodají to levněji.