Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > býk vs člověk 1:0

o Navštíveno 688x o
o 26.10.2009, 16:58 | dolph
no nevim co k tomu napsat.. asi jen dobře jim tak :)

[ Link ]

o 26.10.2009, 18:42 | Timbo
tyhle lidi nemaj rozum. svedci to jenom o jejich primitivni mentalite. smysl takovych tradic nechapu. to uz je podle mne smysluplnejsi tradice se sejit na majce oklatit marenu na strani pod brizkou a pak se zlejt jako muzik.
o 26.10.2009, 19:38 | kozlustechnykus
Ty zvuky u toho jsou strasny.
o 26.10.2009, 20:38 | maca123
chudák zvíře..vyplašenej, vystresovanej..stejně blbá tradice jak corrida :/
o 27.10.2009, 13:22 | crestik
já to zas celkem chápu, tradice, adrenalin...v nejhorším ho maj na dlouhým laně, že se nerozběhne po světě, ale jen po "městské aréně". Ty lidi tam nikdo nenutí...u nás se pořádaj srazy tunerů, kde taky občas někdo nepřežije...tam tohle. A že jsou zvířata vystresované...u nás to jsou vystresovaní psi, kapři na vánoce, prasata na porážku atd.
o 27.10.2009, 18:11 | Mišell
Občas jsem tomu bejkoj docela fandil:) Překvapilo mě,jak takovej kus masa dokáže skákat přes ty zdi,to bych nečekal.
o 28.10.2009, 13:11 | Ghofig
docela me prekvapuje, ze velka vetsina tech lidi se pomerne v pohode zvednula... takovej kousek masa slapnout nekomu na hlavu, tak to ten clovek asi hodne tezko rozdychava... by me zajimalo, jake jsou lidske ztraty pri takovych akcich :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3216 sekund.