Navštíveno 885x

nevím jak to líp popsat, potřebuju ze zásuvky na telefon po který běží internet natáhnout kabel (to mám ted )
ten jde k ntb u mě v pracovně a tam ho potřebuju rozdělit abych mohl být na netu i z počítače co je v přízemí v jiné místnosti
stačí mi na to tohle ?
nebo si to představuju moc jednoduše

stačí, dokonce to k ADSL dávaj. Vypadá to jinak hranatě, ale je to stejné
co mas za pripojeni? ADSL? V tom pripade druhe PC musi byt napojene do toho routeru od o2 ;)
jsem v tomhle ohledu lama ale předpokládám že bude stejně potřeba router (druhej)
v tom případě jakej pořídit nejlíp i s wifi pro případ potřeby
asi to bude ADSL
je to O2 linka, je souseda dělíme se o ní
(ted nově cca 3 dny )
předtím jsem měl od místního poskytovatele wifi a nic moc
ano predstavujes si to moc jednoduse. nemuzes mit dva modemy na jednom telefonnim cisle a jedne lince. musis se pripojit az za ten modem/router...
já to špatně pochopil. Moje rada na prd:) Kluci mají pravdu. Sry. Máš ADSL router, za něj řachni buď AP, nebo switch, router. Nejlépe AP s routerem
nebude fakt nejjednodussi se pripojit na router, co je u nej od O2? Nebo jeho router by mel mit uz wifi, tak zkusit, jestli nebude mit dostatecny signal.
Midi34: napiš zařízení, který máš od O2
jestli máš tu bílou huawei potvoru tak ta má wifi - jak píšou kluci tak to bude nejjednodušší
na 99 % je to huawei
ale nejde to mezi sebou máme 120 cm silnou zed
vrtal jsem to 4 hodiny
a další už nehodlám vrtat musí to jít rozdělit
a to wifi v tom huawei chodí ale jen někdy

25.10.2009, 23:34 |
Kesam něco tAKOVeho máme doma ale to nám sem daly borci co tu dělaly net.
wifi chodí jen někdy? Tak to je na reklamaci:-)
jaký AP s routerem teda doporučujete ?
co tenhle
[ Link ] CC&C Technologies Inc. WA-6202-V3
Tak jestli máte provrtanou zeď, tak se vyser na WiFi a natáhni síťový kabel který na modemu zapojíš buď do @1 nebo @3 a když by si přece jenom potřeboval WiFi tak misto PC připojíš WiFi AP.