Navštíveno 1354x

24.10.2009, 15:27 |
LUPO | Upraveno: 2009-10-24 15:35:02
[ Link ] Ten den co auto shořelo jsem ho kolem 14:30 potkal na Proseku. To co na silnici předváděl, jak ohrožoval ostní řidiče najížděním a vytlačováním ze silnice. By jsem ani nebyl překvapen kdyby mu ho někdo podpálil. D....T..
třeba si jen natáhl kabeláž na zesík a nedal pojistku :)

24.10.2009, 16:07 |
relax hh, jen me zarazi ta odhadovana skoda ... ze by se mi to auto zdalo nejak bez nasledku opravitelny se mi nezda (mozna se pletu) a hodnotu auta bych odhadoval na vic nez milion ...

24.10.2009, 16:34 |
Kesam ¨si koupí new :-)
nárazníky atd může prodat :)
no co, schořelo přece jen auto :))
Takový auto se nehasí každej den.

A ještě jedna.

24.10.2009, 17:45 |
Rudi taky mi ta cena přišla malá, ale tak třeba ten introš stojí jenom míč :-))

24.10.2009, 18:19 |
fredh na dílech by ještě slušně vyrejžoval. Ale v reportáži to kluci prolejvali dost. Motor se zdál netknutej.
kamarád má uplně to samé , pokud to teda není jeho :)

24.10.2009, 19:21 |
LUPO Pamatuji si ho podler výfuků, má je hranaté a na křídle v levé části měl nějaký nápis

24.10.2009, 19:25 |
JP Phaeton Coupé... docela tuctovka, nebo je to nějaká spešl verze? To jezdí i u nás v prdelákově (8.000? obyvatel) ve dvou kusech...
Tak většinou na hořící auto padne tak 2500l vody a víc.
jezdí jich tady tucty...... majitel bude určo rád za pojištovnu :))

24.10.2009, 19:52 |
JR JP: Bentley Phaeton? O tom sem jeste neslysel ....
LUPO: na kridle v levy casti mel napis "Mansory" a Mansory ma hranaty vejfuky ..... jak pise Nismo, tak jich tu jezdi spousta ....
JR : tenhle bentley je mrdka, protoze to je VW s podvozkem phaeton.... s bentley to má společnou jen značku ale na arnage apod se to kvalitou nemůže ani podívat....
No myslim ze Mansory tu zrovna zase moc nejezdi.

24.10.2009, 21:38 |
Rudi mansory je naopak pecka, těch tu tolik moc nejezdí, ale všeobecně těchhlě bentley continental gt v praze už jezdí dost

24.10.2009, 23:31 |
LUPO No jak jsem na začátku psal, jen že jezdí..........dil jako prase.Tak proto ten přís. Jinak tam měl napsaný Mansory jak píšete.
Milion je až dost, na volksvágna, o kterém se v jistých kruzích říká "tato věc vznikla pro lidí, co se na pravého Bentleye nikdy nezmohou, neboť jim chybí osobnost, vkus i finance" :-D
bejt to mansory tak tam nebude asi jen maga škoda :)
radek : přesně tak..... osobně jsem si do jednoho sed a jel sice jen kousek ale z celku mi bylo dost blivno.... vrzající loketka apod...... hrozný.....