Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > prosím o radu majitelů felicií

o Navštíveno 803x o
o 24.10.2009, 12:56 | sotek
Chci dát do krátké felicie zadní reproduktory. U rádia je v konektoru všech 8 drátů, ale vzadu jsem dráty nenašel. Poradí mi někdo kde je hledat? Zda jsou alespon někde v prahu nebo je lepší natáhnout dráty nové.

A ještě dotaz, koukal jsem že stálé napětí a spínané je propojené. Odkud nejlépe natáhnout spínané napětí po klíčku?

Předem díky za odpovědi.

o 24.10.2009, 13:07 | hawai
ve krátký felicii vzadu kabely nenajdeš, ty jsou jen u kombi. musíš natáhnout nový, já je táhnul prahama a pod plastama až dozadu do kufru. a s tim napájenim na spínání by se to mělo nejspíš táhnout od nějakýho relátka, ale v tom jsem se až tak nehrabal a natáhnul jsem to od spinače v palubovce na zadní vyhřívání okna, to taky funguje jen když máš zapnutej klíček
o 24.10.2009, 13:12 | ruffrider
mrkni se dolů pod kryt na A sloupkách, pokdu je tam příprava pro rádio z továrny tak tam bude vytažený na levé i pravé straně konektor pro připojení kabelu k zadním repro - šmikni a naletuj delší kábl, natáhni pod lištou dozadu a máš to.
o 24.10.2009, 13:14 | Bolthorn
no lepší je přímo od ISO konektoru, táhnout nový kabel, než to dávat na ty tkaničky co jsou tam z továrny..

jinak Felicie nemá spínanou 0 !! na to nezapomínej..
o 24.10.2009, 13:17 | hawai
ja kdyz menil radio a predelaval to na ISO konektor, tak jsem rovnou tahnul vsechny kabely novy
o 24.10.2009, 14:17 | Monička
Jako ruffrider.. Najdeš je pod plastama u nohou.. Ale tahal bych od Iso nové kabely..
o 24.10.2009, 15:40 | sotek
kluci díky, je to pod plastama.
a v pojistkách sem našel vytaženej drát se spínanejma +12, asi pozůstatek po HF po předchozím majiteli

díky moc
o 24.10.2009, 15:54 | hawai
muzes mi prosim hodit nejakou fotku nebo aspon rict odkud je vedeny to spinany + ? dik
o 25.10.2009, 19:38 | sotek
je to napíchnutý ze svazku. Jinak je to druhý konektor zprava, pravý dolní pin

foto k příspěvku  od sotek

o 25.10.2009, 20:09 | hawai
dik
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.33 sekund.