Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přechod WIN 7

o Navštíveno 690x o
o 24.10.2009, 12:01 | KoziRS
Cau prosim poradite mi nekdou, v zari jsem koupil notase od HP probook 41510s s vistama, do ty skupiny kde je uprade za 750 patrim, da se upgradovat jeste nejakym jinym legalnim zpusobem, napriklad zajit do servisu nebo tak? diky P.

o 24.10.2009, 12:07 | axetom
na strankach mrkvosoftu najdes vse potrebne:) mozna to bude i na www.hp.com treba na u meho asusu to maj primo na webove strance
o 24.10.2009, 12:22 | KoziRS
jo to jo na strankach hp to je ale je to za tech 750 a na to cd se musi cekat, nevim za jak dlouho to dorazi.
o 24.10.2009, 14:37 | KaZaN
Jojo, taky sem nadšenej z tohodle systému. Kupoval sem dražší Visty s kuponem na Sedmy a teď ještě tohle objednávání )o:
o 24.10.2009, 18:45 | ABERTO
Objednával jsem teď pár verzí pro zákoše buď přímo od Billa, další pak od Lenova. Cena za tu přechodovou krabici by měla být stejná cca 17E. Termín dodání mi v mailu potvrdili do týdne.

Datum objednávky: 22-Říjen-2009
Předpokládané datum dodání: 29-Říjen-2009
o 28.10.2009, 23:47 | clown
KoziRS .. je to tak ..,
spesl cenu mas od HP, i oem licenci od HP, takze nic jineho ti nezbyde, nez chvili pockat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3413 sekund.