Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: ještě jedna pomoc s BIOSem :))

o Navštíveno 363x o
o 23.10.2009, 11:39 | DaveX
Tak možná už vím, proč mi nejde nová 7 nainstalovat. Potřebuju prý BIOS, který podporuje 64bit operační systémy. Pomůže mi někdo s upgrade BIOSU? Nevím, který vybrat.

Desku mám tuto: Asus M3A78-T link: [ Link ]

Za každou pomoc budu rád

o 23.10.2009, 11:46 | DaveX
Jinak drivery jsou tady: [ Link ] ale nevím, který použít aby jsem tam tu 64bit rozjel..
o 23.10.2009, 12:50 | kuchta
o 23.10.2009, 14:01 | Knightey-
pokud mozno, tak biosy (ci firmware) stahovat z ofiko webu vyrobce desky ci graficke karty atp :)
Preci jen je tam vetsi jistota ze je to on a ne nejaky fake bios, ktery tam hodil nejaky blbecek co jsi zkusrvil desku a tak v tom nechce byt sam :)
Tady dle zadani desky, socketu a typu ti vyjedou vsechny ovladace na tvoji desku vcetne BIOSu atp [ Link ]
Akorat koukam, ze ta verze biosu co sem dal kuchta tam neni. Posledni verze tam je 1504 a je z 29.9.2009.
Je tam vypsano i co opravujou atp. Je tam toho dost cili asi bych zacal nejprve touhle ofiko verzi posledni. A kdyz to nepomuze tak to holt risknout a zkusit tu verzi od kuchty :) Ci nejprve procist fora jestli to fakt facha :)
o 23.10.2009, 14:06 | kuchta
Knightey:Přesně tak.Nejdřív bych vyzkoušel ofiko od výrobce a jestli by to nepomohlo tak pak zkusit ten co sem se hodil.Hodil sem ho sem jen proto že to zřejmě bude nejnovější.
o 23.10.2009, 14:09 | DaveX
[ Link ]

tady jsem stáhl bios, ale je to soubor ROM :) Tak nevím zkusím pohledat nějaký návod
o 23.10.2009, 15:31 | Knightey-
Tady timhle programe to updatuj :)
[ Link ]

Stahni, nainstaluj a dal te povedou kroky :)
o 23.10.2009, 17:52 | DaveX
Super, tak už to mám hotové :) Dík za rady ;)
o 23.10.2009, 19:52 | Knightey-
j nz :)
kterej bios jsi tam dal? ten ofiko? :)
o 24.10.2009, 10:37 | DaveX
Ne tak nakonec jsem to nechal jak to bylo. Neměl jsem win dostahovaný správně, něco mi tam chybělo, takže chyba byla tam. Spolužákovi to normálně fachčilo, tak mi to bylo divné, neboť máme podobné PC. Už vše jede jak má
o 24.10.2009, 12:21 | Knightey-
kazdopadne tim ofiko nejnovejsim biosem nic neskazis :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3306 sekund.