Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Propadlý OP

o Navštíveno 930x o
o 22.10.2009, 16:22 | SALL
Zdravím, ted jsem zjistil že mám propadlý občanský průkaz, hned zítra ráno jdu samo do radnice, ale co můžu čekat?? Předpokládám že bude pokuta, jaká? Jak dlouho se OP dělá cca??

OP platný do 4.10.2009

díky

o 22.10.2009, 16:27 | crestik | Upraveno: 2009-10-22 16:28:04
já fungoval s propadlým OP skoro rok, přišel jsem na to jen díky tomu, že jsem se mrknul před odletem na otočku do Italie. Pak jsem to ještě čtvrt roku odkládal, a pak až tam zašel. Pokuta žádná, ale možná i díky tomu, že tam sedí známá. Ale něco pronesla, že se nic moc neděje. U nás to trvalo tři týdny, bo se to pošle do většího města, z většího ještě do většího a pak do Prahy, kde to dva týdny leží a pak zpátky. S tím dočasným papírem jsem měl víc problémů, než s propadlou občankou. S tím OP jsem prodělal 4 silniční kontroly, týdně jedno vyzvednutí balíku, nástup do nového zaměstnání, vyřízení půjčky, prostě všechno. S tím dočasným papírem mě nepustili pomalu ani do obchodu, balíky vůbec, nekoupíš si na to ani cigarety.
o 22.10.2009, 16:36 | SALL
no pže jak tak čtu po netu tak někde vyhrožujou až 5000 a to by se mi moc nechtelo tolik platit za mojí blbost...
o 22.10.2009, 19:18 | Pepíno_Honda
většinou žádná pokuta není :-)
o 22.10.2009, 19:31 | Midnite
já fungoval s prošlou občankou cca 6 měsíců a pohoda..
o 22.10.2009, 19:38 | Bladzej | Upraveno: 2009-10-22 19:39:08
já jsem si taky téměř zapoměl vyměnit občanku, šel jsem tam poslední den životnosti, a rovnou jsem si s sebou vzal pasovku, kterou jsem vyřízl z průkazky na slevu jízdného (ještě že jsem ji doma válel měsíc po stole) oblemcaná s obou stran od lepidla. no a když tu fotku viděla, tak řikala že je od někad vzatá, sem jí řek že se mi válela ve škříni, za to nemužu. ještě remcala že fotka musí být aktuální(na fotce krátký vlasy, teď hříva). no ale na ouřadě kam to posílaj to uznaly, takže kein angst. :)))
o 22.10.2009, 22:08 | clown
taky bez pokuty, ale to bylo jeste pres sRathem na vedeni :o)
o 22.10.2009, 22:21 | ps
Ja fungoval s prošlou dva roky a znám i větší případy. Nejhorší je, že jsem na propadlou uzavíral i účty v bance a ničeho si nevšimli.

Pak mi peněženku ukradli :( a nechal si ju vyměnit ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3222 sekund.