Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jak rychle vrací stát DPH?

o Navštíveno 4564x o
o 21.10.2009, 22:08 | Šestikule
Zatím jsem DPH vždy jen solil já, ale teď poprvé mi bude vracet stát, tak jen ze zájmu, jak rychle se můžu těšit?

o 21.10.2009, 22:20 | Luke-Jeep
no pokud je to balik tak se spis tes na kontrolu...
o 21.10.2009, 22:22 | nocarret
jestli jsi koupil auto tak je to v klidu do měsíce to máš
o 21.10.2009, 22:25 | Šestikule
je to pakatel cca 35t Kč, ale potěší
o 22.10.2009, 08:00 | johanik
Pokud to podáš klasicky, tedy na podatelně, tak měsíc, pokud podáš elektronicky, mělo by to být 14 dní. Doporučuju v případě, že si vždycky platil a najednou máš nadměr. odpočet, tak napsat krátkej dopis na FU idealne i s prilohou treba te jedne vetsi faktury za auto (pokdu to tak bylo), ze ktere to vyplynulo, tim predejdes pripadne kontrole
o 22.10.2009, 10:00 | Harryp
Je to podle toho jaké máš zdaňovací období.Pokud máš měsíční,tak je to vždy ke stejnému datu následujího měsíce kdy platíš ty.U nás je to tuším 25tého v měsíci.
o 22.10.2009, 10:01 | Harryp
Nicméně kluci mají pravdu,že většinou když se vrací,tak Tě čeká kontrola :-)
o 22.10.2009, 11:31 | Šestikule
díky za rady, odnesl jsem na fú fakturu k autu, paní říkala, že jsem udělal dobře a mělo by to v klidu projít
o 22.10.2009, 11:35 | johanik
Neni zac, je to tak fakt lepsi
o 25.11.2009, 10:21 | Šestikule
ještě jednou díky johanikovi za radu, prachy z finančáku dnes přistály na účtě
o 25.11.2009, 12:03 | johanik
neni zac :-) Zrovna sem koukla taky na ucet a taky dorazilo :)
o 25.11.2009, 12:13 | Pavel02 | Upraveno: 2009-11-25 12:22:38
Mě finančáci vraceli DPH každý měsíc a každý druhý jsem měl kontrolu - prej to ale nevybíra nikdo z osob ale nějaký jejich program - a prej náhodně !!! Když jsme se proti tomu ozvali, tak přestali kontrolovat tak často. Ale dvakrát - třikrát ročně si kontrolu udělají.
A když jsem vyhodil zaměstnance za to, že kradl naftu tak na jeho udání udělali kontrolu za tři roky - kontrola trvala rok. Prej každé takové udání udělané u nich do protokolu musí prověřit a kontrolu udělat musí. A to že si vždycky něco najdou je jasné. Samozřejmě pak má největší radost ten idiot co šel žalovat. Jak jsem se dozvěděl, je to v profesi řidičů obecně rozšířená "zábava" a vzájemně si to i radí - když tě vyhodí tak ho udej !!!! Zaměstnávám řidiče 12 let a jen pár z nich bylo slušných lidí, kteří dokázali poctivě pracovat a odolat pokušení čarovat z naftou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.