Navštíveno 833x

Nemate chlapi nekdo zkusenost s nejakou odsavackou koure / cistickou vzduchu / mega digestori nebo necim takovym?
Mam mistnost ca 70m3 kde se kouri a potrebuju s tim neco provest, jak si tam zapali vic lidi tak je nedychatelno..:(
Asi bych to řešil nějakou rekuperačkou vraženou do zdi, aby ti ty lidi zas neumrzli nebo ses neposral z účtu za teplo. Něco takového:
[ Link ]

21.10.2009, 13:47 |
Martyn | Upraveno: 2009-10-21 13:47:44
Ha, to nevypada veru zle:o) i kdyz bourat zase diru do zdi se mi uplne nechce, ale kdyz by nebylo zbyti..
Ja myslel treba neco takoveho - to asi nebude uplne to prave, co?
[ Link ] Jak rikam, mistnost je mala, ale neni problem aby v ni bylo 10 kuraku, coz je pak problem.. Pres leto to bylo jedno, otevrelo se okno a dalo se, ale ted nepohoda..
To je na tobě.......spíš bych tu rekuperačku - bude na provoz levnější než ta čistička ne? Nebo at choděj kouřit ven.

21.10.2009, 14:02 |
Rudi Tu čističku maj u máti v práci a když jí pustíš, tak tam je najednou zima a všichni nadávaj, ať se to vypne...a to stála kolem 60tis.
Rudi hmm tak to je zlo.. Nejake dalsi zkusenosti?
L.k jj ta vypada fakt v poho.. Ven je vyhnat nemuzu, resp. mam jeste dole velkou mistnost kde se nekouri vubec, tady jen kdyz je malo lidi, jsou jen kuraci a nikdo neni proti, jinak samo musej ven, ale kdyz jsou okolnosti vyse uvedene, tak mi to neprojde:o) zvlast v tehle zime..

21.10.2009, 16:21 |
dolph Dodáváme rekuperační jednotky Swegon. kdyby jsi mel zajem zitra ti muzu zajistit cenovou nabidku na mail.

21.10.2009, 18:35 |
petis
To vypada super, nejake zkusenosti? Nerad bych neco koupil a pak zjistil ze mi to je k prdu..
dolphe, urcite posli, mail pod nickem, dekuju..

22.10.2009, 17:43 |
D@ve_83 | Upraveno: 2009-10-22 17:44:58
jak je ta mistnost vysoka
a jde ti jen o vyměnu vzduchu? žadne přitapěni nic
ca 3 metry- Jasne jen vymenit - vycistit vzduch, vytapim infrazaricema.

22.10.2009, 20:16 |
petis Martyn: čistí to elektrostaticky zespoda to nasává a pod stropem to do 4 stran vyfukuje. rozhání to i teplo:-) nevíhoda je že jestli je trochu větší vlhkost tak mužou pálit oči. ale jinak to bere hodně dobře.

22.10.2009, 21:48 |
vypuk Se optej v nejakém sportbaru nebo hospě jestli tam něco podobného uvidíš, my tu v jednom sportbaru máme něco podobnýho, akorát si nevzpomenu na název.

22.10.2009, 22:42 |
Tommy | Upraveno: 2009-10-22 22:43:12
[ Link ] Mám v restauraci místnost cca. 40 lidí a zatím spokojenej . .
Jeste nejake zkusenosti nebyly by? Jsem vcelku zoufaly, kazdy doporucuje neco jineho. Jeden radi klasickou cisticku, druhej rekuperacku, treti navhuje pouze odsavat kour z mistnosti ventilatorama:(( Uz jsme poresili i zabudovani, nebude problem to uchytit do okna, ale co?:(((
Nestacilo by neco takoveho..?:o)
[ Link ]