Navštíveno 558x

20.10.2009, 22:41 |
relax Nevim jak moc kdo sledujete ale dneska sem se nestacil divit ... moooc zajimavy vysledky :). (Liverpool 1 - 2 Lyon, Barcelona 1- 2 Rubin Kazan, Inter Milan 2 - 2 Dynamo Kyiv, Rangers 1 - 4 Unirea Urziceni, Debrecen 3 - 4 Fiorentina). A pak ze to je nudna hra :o
ty voe, tak to strašně moooc lidí zaplakalo a možná se našlo pár, co se radují, že vyhráli nějaké love :-D Výsledky jak víno :-D
Live, Barca i jezdci jako fakt čumím.....

20.10.2009, 23:04 |
DaveX ty voe, já zapoměl, že je liga mistrů. Jinak bych ale taky zaplakal :-D
ten koukám na sestřih a rangers, to je těžký, ve 2 minutě už vedli 1:0, pak nedali pencli, a pak už to šlo s nima z kopce, navíc na 1:3 si dali vlastňáka, doma prohrát 1:4, mají štígro, že to není vyřazovací systém ještě a že je to zatím skupina, jinak by se rozloučili...

21.10.2009, 07:08 |
relax zase pokud chteli pomyslet na nejakej uspech ve skupine urcite k nemu vedla cesta prez minimalne 4 body s tema rumunama, tadle domaci prohra se bude hodne tezko dohanet
koukal jsem až dnes ráno na výsledky a nejdřív si myslel, že ty skore omylem otočili, to byla teda kosa jak sviňa, ty woe Barča a Rangers doma, se picnu
no rangers si dal 3 vlastňáky, to se potom hraje blbě...ale jinak celkově výsledky mazec:-)

21.10.2009, 11:21 |
Yawor každopádně 0 Arsenalu a Interu mi posrala tiket /dokonce u Rangers jsem dal že rupnou ;o)