Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kam na lyže do rakouska??

o Navštíveno 941x o
o 20.10.2009, 22:37 | TomasW
Kam jezdíte na lyže do rakouska?? Jezdíte přes cestovku nebo na vlastní pěst? Chtěl bych poprvé vyrazit na pořádnou lyžovačku a chtěl bych vědět jestli je nějaké pěkné středisko ne moc daleko... a kolik vyjde permice? A hlavně hoďte prosím i foto jestli máte :-)

o 21.10.2009, 07:06 | eldik
Tohle mi zrovna tenhle týden nabídnul šéf, myslím že by to nemuselo bejt špatný. A hlavně je tam český personál a točej tam Plzeň.

www.kitzloch.eu

Ale osobní zkušenost nemám.
o 21.10.2009, 07:30 | Zdeny60
Několikrát jsem byl v Meltaler Gletcher (Korutany, n.v. lyžování 2000-3200m). Smůla bývá počasí, dost proměnlivé, celkem dost lidí.
Asi 3x Obertraun (střediska West Dachstein, Gosau) - Gosau dost dobré, ale taky potíž s počasím (oblast Slazburg), sjezdovky se odpoledne už dost horšily. West Dachstein (Kripenstein) asi 12km dlouhá sjezdvka, minimum lidí, ale opět v této lokalitě počasí, dost tam sněží a i fouká. Poslední 3 roky jezdím edo oblasti Reschen Pass San Valentino Alla Muta) - přejezd A-I, super možnosti, super krajina - obrovské možnosti, stálé počasí, 3x jsem byli přes vánoce a 3x nám svítilo celý týden slunce, minimu lidí a ty počty km sjezdovek, celkem tu jsou 3 střediska - San Valentino, Heideralm, Nauders-ten je největší a opravdu super. Ubytování máme již léta zajištěné v apatrmínu ve vile u opravdu výborných lidí (pán Ital, paní Rakušanka, super bydlení, 80E/6 lidí a den). Sněhové podmínky excelentně dokonalé, dokonce když v r. 2006 nebyl nikde sníh, tak ve Valentinu ta nejdelší trať byla naprosto špičkově zasněžena a v lese dokvítaly ještě kytky, no super!!
Jinak nejhorší zkušenost z A mám z Wagrainu - to bylo sadomaso, miliony lidí, neskuečně přetížené tratě a to i když jsem byli koncem března anvíc nám tam pršelo, tak fakt mraky lidí, úzké a prudké tratě, čili riziko úrazu, na rozdíl od např. Gosau či Nauders.

Celkově mohu říct, že I mají lepší podmínky než A.Pizza 10E, to je jak u nás pomalu, pivo nemusím tudíž mě nepálí:-) Stejně si vaříme sami, lyžuje se do 16:30, stejně to nikdy nevydržíme, takže je čas si v klud něco uklohnit po lyžování.

Fotky bych vložil, ale není teď čas je hledat, mám jich asi 1500, časem dám.
o 21.10.2009, 07:57 | CervinVega
včera mi volal kamarád, že nemůže jet, víc info vyrazit z něj...
2 místa, termín od 12. (večer odjezd) do 15.11. (neděle návrat), ubytování a permice, cena 4300,- někam na ledovec do Rakouska... tel na něj 724 511 489
o 21.10.2009, 09:07 | Luke-Jeep
no vzhledem k prave hodne promenlivemu pocasi a cenam v rakouskujsme uz davno presedlali na italii...
o 21.10.2009, 12:57 | Luke_288
stubai, hintertux
o 21.10.2009, 13:42 | fredh
jako luke. Itálie bomba, máme termín v breznu a to tam nejsou skoro žádný lidi, ceny gut.
Naposledy v dolomitech a tento rok kousek odtud.
o 21.10.2009, 13:51 | Harryp
Mě se celkem líbilo v Soldenu. Info např. [ Link ]
o 21.10.2009, 14:04 | Rudi
Kaprun - Zell am See, ale je fakt, že na Kaprunu to chce trochu štěstí na počasí, Itálie je v tomdle mnohem jistější
o 21.10.2009, 15:24 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3368 sekund.