Navštíveno 712x

20.10.2009, 19:16 |
Edems | Upraveno: 2009-10-20 19:22:03
Mondeo MK 2, rv 97, 1,8 16V
problem je, ze kdyz to rano nastartuje a necha se to bezet tak to po chvilce zdechne, takze kdyz se to nedrzi pod plynem tak cca 2-3x to chcipne nez se to ohreje
bylo cca v 5 servisech + cca 2x futur v CB a nic...
vymena volnobeznyho ventilu nepomohla...
nevi nekdo cim by to mohlo bejt/neresil nekdo?
tet sem menil u fáčka strikacku za karbus a delalo mi to sami bylo to ve volnobehu.ale to se neda srovnavat fačko a mondeo:DSpis OT jen pro zajimavost.Jinak jak sou na tom svicky/kabely???

20.10.2009, 19:56 |
clown vakuovej system ? malinkatej kousek je v gumovy hadici .., zlobilo mi to na Galaxy :o) ..
btw .. ford ma ted diagnostiku motoru za 499kc .., takze bych to odvez nekam jinam :o)
Diagnostika u tohohle vetsinou vyresi kulovy, jak je na tom odvetravani klikovy skrine? A jeste to nastartuj, teply studeny to je jedno a odpoj konektor na volnobeznaku a kazdej benzinovej ford musi chcipnout, jestli ne tak to nekde prisava vzduch a je to spatne, a rano na "sytic" to muze delat problemy typu cukani a chcipani....
vyčistit snímač váhy vzduchu a vše okolo, zkusit jiné kabely ke svíčkám + váhu vzduchu, to dělalo mě u 1.8 16V
Re:Samantus: Tj odskouseny chcipne to, ale prave to cukani je vzdycky po vychladnuti motoru..pokud ho nezahreju. jedine jeste tam dat rucni sytic pac on je rizenej pres ŘJ
Re: HIGTOWER: meneny svicky,kabely,volnobezny ventyl, vaha vzduchu, Lambda sonda, restartovani řj,egr ventyl odpojenej,skrtici klapku,...ale co mi porad nejde do hlavy kdyz byl odpojenej vejfuk takze od svodu nebylo nic tak to nechciplo...dal sem tam celej vyfuk novej a porad stejny
a nebude nekde treba jen spatnej kontakt,pokud mas cas tak bych prekontroloval kabelaz:-)
Re: luda551 komplet vše ok.
pak jedině jestli ne ještě lambda a nebo špatný ventily nebo tak, že to při výfuku neutlačí pořádně celým výfukovým potrubím ven a udusí se to...
já jezdim 3mesice bez lambdy:D
RE:luda551 jo a jak to funguje????
upe normal :-) jede to stejne ale je pravda ze moje aute je rok 94 opel astra f

20.10.2009, 22:16 |
vypuk Mno, chápu, že se nedá srovnávat škodárna s mondeem, ale dělalo mi to to samé, vyčistil se karbec a dělalo to o něco méně, ale pak se vyměnil takovej ksindl v rozdělovači, který spíná kontakt(takové cvakátko), jelikož byl vypálenej a přestalo to. Ale otázka, jestli to bude to samé, jelikož mi to dělalo ať byl motor ohřátej více či méně - jinak to spravoval sytič.