Navštíveno 889x

20.10.2009, 14:49 |
DaveX Nedávno tady někdo psal, že kdyby někdo potřeboval pomoct a poradit co se týče bakalářské práce, že rád pomůže :) Právě začínám něco dělat a potřeboval bych pomoc. Převážné jak na rešerži, nebo čeho se vyvarovat apod. Pokud by jste někdo měl čas a chuť tak se ozvěte. Případně bych přijal ke zkouknutí nějaké bakalářské práce :)) pokud možné z technických oborů :)
Děkuji všem.
Máš na mailu mojí verzi - ale neříkám, že je to něco extra, šel jsem cestou nejmenšího odporu :-)). Jinak chválím, že začínáš takhle brzo ;-)

20.10.2009, 19:38 |
BadyS téda pěkně v předstihu, asi vzorný student :o)
jen jak si vzpomenu:
řijen - jojo pomalu na to kouknu
listopad - no začatek prosince na to jdu
prosinec -po silvestru jasný strop, začnu
leden - zjištění situace
únor - rozkoukání
březen - hektolitry red bullu a jelo se
jooo kde jsou ty časy a u diplomky,to samé, viva všb-tuo :o)
tak at se daří

20.10.2009, 19:42 |
swep ja to dal za tri tydny i s modelem, takze mas jeste mega casu, tohle res az po novem roce :)

20.10.2009, 20:00 |
Honza2.016v | Upraveno: 2009-10-20 20:01:33
já měl zadanou diplomku v koncem listopadu, odevzdání první tejden v květnu, začátkem prosince sem dostal od oponenta podkladový data a modely, pak následovalo 5 ti měsíční modelování 4 dny v tejdnu 8 hod. denně.. do toho rešerše na nárazový zkoušky,technologii atd... je dobrý si to ujasnit s oponentem co tam má bejt a co ne. Během prvního měsíce udělat nástřel, a pak aby to oponent 1-2X do měsíce korigoval na konzultaci...poslední měsíc byl hektickej.. model narůstal do neuvěřitelnejch rozměrů, nakonec jsme to udělal jen na OKO...což oponentovi stačilo..důležitej byl obsah rešerše a pár pěknejch obrázků modelu.. přecijen je blbost aby 5tý vrata na auto navrhoval od zákaldu jeden člověk "zelenáč" za 5 měsíců... kdybych neměl podepsanou smlouvu o utajení, poslal bych ti to taky...
tak mladá psala bakalářku, která měla mít 20-30stran a používala vstupní data z předchozího předmětu, takže bakalářka asi nebude takový terno. to já s diplomkou jsem se trápil možná 4 měsíce...

20.10.2009, 20:25 |
X-sat (M)
Sakra, taky bych měl už začít :-/

20.10.2009, 20:28 |
DaveX No já si nevybral moc lehký obor, takže je lepší začít pomalu už teď, neboť práce máme celkem dost a nehci to zbytečně podceňovat, když je venku tak hnusně a je času celkem dost. :)
swep co jsi studoval za školu?
jestli chces, muzu ti poslat absolventku, cca 60 stránek, téma sem měl "realizace fotovoltaické elektrárny", teď se chystam na bakalářku. Ještě ale pořádně nevim co si vyberu za téma, zatim mám dva adepty, jeden z nich by mohlo být face detection, nebo potom čárový kódy. Neni dobrý si vybírat moc široký téma, a hlavně se řídit ČSN, jinak u nás na škole si prej potrpí na správné citace, tak to bude pěkný vopruz :-)

21.10.2009, 09:59 |
DaveX jj klidně můžeš poslat na mejla :) budu rád za každou práci :)
taky musim už začít,ale já mám deadline 30.11. takže už to pomalu neni ani moc sranda :( akorát teda nevim kde a s čim začít.. mám téma "Odbory" tak kdyby někdo měl něco věci,taky uvítám rady,tipy a Bc prace.. :)
daveX:srry ze sem se vměstnal,ale snad nevad

21.10.2009, 18:18 |
X-sat (M)
Pokud hledáš inspiraci, zkus tohle:
[ Link ] 8645275 závěrečných prací

21.10.2009, 18:39 |
JP Téma Odbory se dá shrnout třema nepěknejma slovama:D
Diplomku jsem začal dělat koncem ledna a celkem jsem to stihnul, takže odhaduju, že na bakalářku bohatě stačí začít koncem února, protože ty nároky tam nejsou tak velké.
tak uz mam praci vybranou, tema je face detection ve spojení s neuronovými sítěmi, kdybyste měl někdo něco co by mi mohlo pomoci v tom hle tématu byl bych moc rád, děkuji :-)