Navštíveno 798x

19.10.2009, 23:02 |
KaZaN | Upraveno: 2009-10-19 23:05:35
Protože už tu svojí E66 aka Zaseklina fakt nedávám a nedokáži si vybrat nic jinýho u Nokie... tak sem koukal už i jinde a docela se mi ty HTC začínaj líbit, kdysi sem měl Kaisera bo co to bylo a moc mne to nezaujalo, ale teď jsem si hrál s Magicem a docela to ušlo. Sice už jen to, že přetahat kontakty do toho z Nokie byl vopruz v podobě nějakýho transferu Nokia->Outlook->export do CSV a jeho editace->založení Gmailu->import do Gmailu a následně načtení do Magicu..uaaaa docela děsivé jako..ale budiž.
...prostš mam chuť to zkusit ale nevím do kterýho jít, abych nahradil E66 a byl spokojenej. Potřebuju spolehlivý telefonítko, smskovátko, fotítko (hlavně asi dobrý makro na serial numbery, kody, chyby, obrazovky atd, krajinky fakt fotim fotakem), MAILovatko(imap, exchange), ICQatko, webovatko pres mobilni sit i wifi, datovatko pro notes pres kabel i BT, atd... proste takovej ten managero-IT-technoid co s mobilem i chrápe (o: Dokonce mám chuť to nasadit i Screamátku místo vomlácený 6300, tý se líbí (vybírá očima) Diamond, mně by se pro ní asi líbil i ten Magic. Pro sebe netuším, samozřejmě HD2 vypadá dobře, ale třeba je jiná volba lepší. Vynechal sem N97 jako předraženou takže bych se nechtěl držet nutně nejdražšího modelu (o;
Tak a teď mi řekněte ..... prosím (o;
Co treba Touch Pro 2? Mam ted Diamonda a tohle a max spokojenost :)

19.10.2009, 23:45 |
KaZaN Čoveče Ghofíne, ten Raphael mne právě nějak nebere, o tu "full" keyboard nějak nestojím nebo co. Proč máš vlastně dva? A Diamond teda dobrý? Myslím jako pro ženskou (sorry, heheh).
Jeden soukromej a druhej sluzebni :) Ja diamonda splasil loni kolem vanoc za velmi zajimavou cenu a od te doby bez problemu. Spokojenost... Chybela mi prave klavesnice a proto touch pro :) pokud to chces na mejly, icq apod, tak tohle je klavesnice, na ktere se da pomerne normalne psat a v klidu to zvladne i clovek s prackama, jak mam ja :)))
Raphael je neuveritelne pomalej, otec ho mel cca pul roku a prodal ho. Je to o zvyku. Ted ma zase N97 a je maximalne spokojenej :)

20.10.2009, 00:17 |
KaZaN No tak, že bych přecejen ještě prubnul další Nokii? Já nějak furt nemám chuť datlovat na qwerty, se mám problém oprostit od tý klasický klávesnice mobilový, protože na ní umím psát poslepu.... představa obouruční klávesnice mne děsí.
tak ten volant podrzis kolenem, no... :))
:-)))) ty jsi ještě nevyřešil....řešili jsme tady v threadu defakto spolu :-))))
taktéž jsem měl E66, ale dostala ode mne "nafrak", tak jsem sháněl něco new, nakonec pořídil N86 a jsem max. spokojen....
2 KaZaN: k tomu onému s kontaktmi, prečo nepoužívaš HTC Sync Upgrade for HTC Magic? :o)

20.10.2009, 12:20 |
KaZaN Slim (o; já byl jen svědkem, kamarád si koupil Magica a možná jen nevěděl jak na to.... nakonec jsme to pomocí toho co jsme našli na netu udělali tu šílenost co sem psal (o:
StreetBijec no nevyresil, nic minesedlo... E66 by byla pro mne dokonala kdyby fungovala...
Musim vymyslet to HTC..

20.10.2009, 13:09 |
xSam | Upraveno: 2009-10-20 13:10:11
Za sebe mohu doporučit Diamonda II. Je to skvělej komunikátor s podporou xda-developers co se dá ještě pohodlně nosit v kapse.
Pokud by Ti nevadila obrovskost, je skvělej, na trh přicházivší, HTC HD2 (Leo). Ještě je zajímavej kousek HTC hero s androidem...

20.10.2009, 14:33 |
Smrada (M)
Mam 2x Raphael. Faktem je, ze sem prestal psat smsky v aute, pac to proste nejde. Jeden Raphael je s origo T-Mobile romkou, druhej Win6,5 z XDA-Developers.com. Nemuzu si ztezovat. Jednou za pul roku prijde pro urychleni a zvyseni delky na baterii hard reset (neco se tam vzdycky rozhodne vice zrat baterku). Jinak bez problemu. Jediny, co mi trochu vadi je, ze baterka vydrzi pri plne zatezi 1 den.
2 Smrada: čo je plná záťaž? Mne pri nie úplne megaplnej nevydržal ani pol dňa :o)

20.10.2009, 14:37 |
tesil Kdyby jsi chtel Compcta V od T-mobilu, tak mam tam jeden k vyzvednuti. Byl by uplne novej, nerozbalenej primo z obchodu....Mohli by jsme se domluvit.

20.10.2009, 15:18 |
kuja Kazan: Magic je foun s AndroidOS,cili Exchange je momentalne v experimentalni fazi.Imap neni problem. Poskytovani netu pres kabel nejde....jde pouze udelat wifi/bt router ke kterymu se pripojis. Pres aplikaci,ktera je ale na marketu zakazana. Takze najit na netu,problem to neni,ale uz to nejakej cas zabere. Jinak vsechno ostatni ten telefon splnuje :) Sam mam momentalne HTC Dream :)
se připojím - Má už tu někdo Hero? Zajímalo by mě, jestli je to schopný přiblížit se kvalitám iphone, kterej jsem kvůli ceně pustil z hlavy.

20.10.2009, 17:15 |
KaZaN | Upraveno: 2009-10-20 17:17:36
Tak jsem teď seděl a klukem co má Diamond2 a brečel jak želva, že baterka nevydrží ani den a to tomu zas tak moc nenakládá prej. Takže to není cesta pro mne. E66 aspon den vydrzi.
Leo na tom mábýt s výdrží lépe? Velikost bych asi přežil, pokud to bude kvalitní foun. akorát teda ta cena.
T-Mobile MDA Compact V (HTC Topaz T5353) je převlečenej Diamond2? Ta výdrž je velký problém. Na oko tak nic extra. Tak nevím no.
Jo a ten kluk co má Magica tak taky nějak bručel, že baterka vybitá a to je pět odpoledne, do konce zápřahu tak chybí ještě pomalu sedm hodin....

20.10.2009, 18:43 |
xSam Ono v podstatě u žádného PPC to není s baterkou velká sláva. Ale mě výdrž tek nějak moc nezajímá. V práci jsem neustále připojený k počítači kvůli synchronizaci, v autě mám držák s nabíječkou a doma to už není žádný problém. Takže v podstatě jsem nabitý pořád. Jinak mně rozhodně vydrží tak den a půl až dva při normální vytíženosti. (dokonce je možné na jedno nabití cca 3,5 hodiny navigovat) Takže tak tragicky bych to neviděl. Co se týče Lea, tak si myslím, že výdrž bude hodně podobná, ovšem fakt záleží co s tím děláš, pokud na tom budeš koukat na filmy, tak samo výdrž půjde rapidně dolů. Co také ovlivňuje hodně výdrž baterie je nastevené podsvícení, pokud je tam maximum tak se nedivím, že vydrží necelý den, také výdrž baterky ovlivňuje ROM, některá mi baterku sežrala ihned, některá naopak. Chce se s tím hrát...
Já si na HTC nemůžu v ničem stěžovat a Diamond je pro mě ideální zařízení, nepotřebuju externí klávesnici a WM 6.5 mi velmi vyhovují.
Nokie mě neuspokojují díky Symbianu, nevyhovuje mi to, snad kromě N900, která má linuxy...
Myslím, že by sis měl na začátku určit na co ten telefoun budeš využívat a pak vybírat. Mezi E66 a HTC jsou diametrální rozdíly.

20.10.2009, 19:09 |
KaZaN XSAM: Na co ten telefon chci používat jsem snad napsal, moje otázka právě zní, jestli je HTC ta pravá náhrada Nokie. Rozhodně to není koukání na filmy (((o: úchylná hyena prej sem, ale zas tak moc asi ne (o;.
Na druhou stranu nějak nevidím ten diametrální rozdíl mezi HTC Diamond, Leo apod. a Nok E66, oba jsou to snad tak nějak "managersko-multimediální" founy s OS ne?
Na větu Chce se s tím hrát..říkám, že hrát si sice chci, ale tak maximálně půl dne a spíš s personalizací a nastavením rozhraní a pak už chci používat a mít tu věc na to k čemu je (o; Takže nějaký laborování s různejma FW, aby to bylo použitelný, nic pro mne.
Uznávám, že uspokojit mne není lehký (o;

20.10.2009, 19:25 |
xSam KaZaN: rozdíly jsou velké, nejde to tak globalizovat a říct, že jsou to "managersko-multimediální" founy s OS. HTC jsou převážně pocket PC a nokie Smart Phones. Z toho se dá už cosi vyčíst.
Ale jak čtu co píšeš, si myslím, že Tebe by fakt spíše uspokojila nějaká nadupanější nokie. S HTC a podobnými klony je moc sr**í než to začne fungovat tak jak chceš. Ale když se Ti to povede vyladit, je to pak paráda.
xSam: tak ten posledni odstavec tesat do kamene!!! Co ja mel s kaiserem srani...

21.10.2009, 00:36 |
KaZaN xSAM: Nevadí mi hodně nastavování, to je ok, ale musí to bejt transparentní nastavování a ne laborování. S Kaiserem jsem právě taky nějak zápasil, už nevím s čím, ale nedělalo to to co mělo, alespoň ne v tý časový dotaci na kterou jsem měl nervy )o;
Že HTC jsou PocketPC a Nokie SmartPhones.....a co z toho teda plyne? Pro mne jsou to dvě cesty, ano odlišné ale s podobným cílem, které by měly obě vést k vyplnění přání nás dětí digitálního světa (o: a dát nám to mobilní cosi. Obě poskytují základní nikterak výrazně odlišné funkce a obě lze nastavováním a doplňováním softwaru doladit, některé potřebují doladit víc některé míň... Nevidím v tom diametrální rozdíl to fakt promiň, možná do toho jen nevidím.
Nepřu se o tom, že možná pro mne by byla lepší nějaká nadupanější Nokie, no jo ale která? Navíc je tu ten faktor, že spolehlivost Nokií taky není dokonalá, proto sem si řekl, jestli nezkusit HTC, které ok, třeba za cenu více donastavování, by mohlo fungovat spolehliveji...