Navštíveno 1768x

Ahojte lidi, nemáte prosím někdo strukturovaný životopis? Potřebuju to do nový práce, zítra mam jít na pohovor a na netu se mi nic nelíbí..pokud by jste něco našli tak mi to prosím pošlete na martinzavrel@seznam.cz..předem všem díky

19.10.2009, 17:56 |
relax tak ono neni moc co vybirat ... strukturovanej zivotopis moc variant asi mit nebude .. proste tam neco vrzni :) Pokud se jim budes libit vemou te s jakymkoliv strukturovanym zivotopisem naopak pokud ne zivotopis te nezachrani ...
tak nějak vim co a jak tam napsat, jde mi spíš o úpravu..takže hledam spíš vzor co a jak a kam :)
maca: jestli máš office tak WORD má šablony životopisy..

19.10.2009, 19:01 |
Kacko IMHO clovek z HR pozna, kdyz to udelas dle nejake sablony, takze ti to spis uskodi.
já používal předdefinovaný vzor ve wordu a pohoda, přehledný, jednoduchý, věcný

19.10.2009, 19:27 |
relax ja teda ziju v tom ze strukturovanej zivotopis je vypis informaci a dovednosti pripadne zkusenosti o danym cloveku ... a to ze si nekde stahnu co vse tam ma bejt abych neco neopomel mi nepride ze by mohlo nejak uskodit ... ale mozna se pletu
Midnate: office mam,koukal jsem do šablon a nic jsem tam nenašel, kde přesně to má být prosim tě?
Kacko: jde mi o to abych to měl tak nějak úhledně poskládaný podle vzoru, ne o to abych tam psal nějaký nepravdy ze šablony..
zkoušel jsem to dělat na netu ale všude kde jsem byl za to chtěly peníze a na to se jim můžu víte co :)

19.10.2009, 21:04 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-10-19 21:07:20
jednoduché, jinak ty šablony musíš mít samozřejmě nainstalované a nebo si hoď do PC instal. CD s officema a tam si je přidej. Já používal tento styl:

super díky, zkusim někde najít to cd..ať má ten životopis trošku hlavu a patu..

19.10.2009, 21:23 |
relax | Upraveno: 2009-10-19 21:24:04
kdyz si zapnes icq hodim ti co sem posilal ja ... neni to nic extra, proste to mam stahly z netu ... jen si tam doplnis svoje udaje