Navštíveno 1939x

Včera večer jsem si říkal, že bych mohl otevřít a zavřít šíbr na A8mě, jenže jsem ho otevřel a on se velmi pomalu vysunul zruba do 3/4 a najednou nic, nereagoval na stisk tlačítka. Nešel tam ani zpět a teď co dál? Tak jsem jel a přijel před barák, zkusil jsem to znova a rozjelo se to, ale otevřel se úplně. Když ho chci otevřít, zajede až na konec a cvakne jakoby nějaká pojistka proti přetažení. Říkám ok, tak ho zavřu, jenže se opět zavře do 3/4 a když dám jakoby výklop nahoru (větrání), tak se posune asi ještě o 4cm a je v půlce :o( Co s tím, jsem bezradný, venku kosa jak kráva a bojím se že začne pršet :o((( prosím pomooooc...
do ctvrtka je to v klidu

to je koko* :o))))))))))))))))))))))

19.10.2009, 09:25 |
fredy nemáš možnost to zavřít ručně, kličkou?
ne tato možnost nelze :o(
z boku palubky jak jsou pojistky, tak je kryt pojistek a v něm by měla být nacvaklá klička,vypadá jako imbus pokud se nestratila :o).Pak stačí vycvaknout stropní lampičku kde je ovládání šíbru a tam by měl být otvor pro tu kličku na manuální posunování šíbru.
Marku v A8 tu nic není, teď jsem se byl podívat :o(

19.10.2009, 09:39 |
relax | Upraveno: 2009-10-19 09:41:21
ja mam teda A3 s el. sibrem a mam tam u toho moznost v pripade podobny neprijemnosti vyndat ze stropniho tapecu krytku pod kterou je ten mechanismus sibru a je tam k tomu imbus a sroub kterym se to zatahne manualne. Ale nvm estli to mas na A8 taky ...

19.10.2009, 09:40 |
relax aha tak asi nic =/
ani v tý stropní lamipičce, když jí vycvakneš, tak tam taky není? jak píše relax, eventuelně jestli tam je prostřední lampička, ale to asi ne.
On the older sunroofs, if you use the emergency crank packaged under the sunroof control cover to crank the sunroof manually to the vent position (tilted up at the back), then loosen the motor mounting screws until the motor disengages from the drive gear, run the motor using the switch until it's in the tilt position (forward to stop and then forward again to stop) and then reengage the motor with the gear, you'll be adjusted.
na motorku ve střešním okně je určitě dírka na ten imbus, a dokonce i když je to a8

19.10.2009, 10:40 |
treid souhlas s Pavlem mela by tam bejt skvira na manual zatahnuti imbusem.
řeším, uvidím, vydržte :oD

19.10.2009, 11:13 |
relax řeším = rozebraná půlka auta a imbus nikde ? :D

19.10.2009, 11:17 |
TheTimo | Upraveno: 2009-10-19 11:17:55
kuwa odkdy dělá webasto motorky na šíbr prčic...

19.10.2009, 11:18 |
Rudi a nezaprší a nezaprší :-))

19.10.2009, 11:29 |
pelo ser na imbus

pelo :D ted sem slysel , ze se do cr bliží silne bouře:D
už tu chybí jen Luke Jeep a sněhová vánice :OD
Na A4 jsem mel taky klicku pro nouzove zavreni, tusim na imbus. Cili mel by jsi to tam mit taky .)
má to tam.. jen nám tvrdí, že ne. na G IV se to dalo nastavit. občas se rozjely pojezdy a tak se to nastavovalo aby jely stejně
Takže nejprve řeknu, že okno mám zavřený...
Ten idiot co to vymyslel by potřeboval patent, protože jsem se musel dostat pod dekl co byl zalitej jako celek a pod ním byl motorek, fakt nechápu jak to mohl někdo od audi takhle udělat ... motorek jsem tedy našel, díra v něm jakási byla zaneslá vazelínou, tak jsem to očistil a hled imbus, ale přímo v motorku jsem to viděl prvně. Otočit se s tím dalo, ale až po tom, co se to jakoby zdvihlo nahoru. Zavřel jsem to tedy ručně a pak to zkusil znova otevřít. A najednou to funguje. Předtím jsem ho dva měsíce neotvíral. Fakt netuším kde kua mohla bejt chyba...prostě včera to dělalo kraviny, teď funguje normálně, každopádně děkuju za pomoc a ujištění, že tam ten imbus byl...díky

19.10.2009, 13:20 |
relax tak hlavne ze nejsi vytopenej :)
ty jo to byla z pr*ele klika!
skoda no ja myslel ze by jsi mohl pouzit nejaky destnik :-)A8me by slusel:D
no vidíš já to říkal :-), jinak webasto dělá motorky už dlouho, pokud zmačkneš ovladač a podržíš ho cca na 10 vteřin mělo by začít automatické nastavování skla musiš počkat až se nakoduje,vpodstatě by to mělo odblokovat i pojistku ale chce to vydržet
příště kus igelitu a power tape:-D
Nemas to vubec co votvirat, kor v tomhle počásku :)
treba uz ho nebavilo v tom aute napul lezet, tak aby se tam vesel otevrel si stresni okno :O))
PAVELK: držel jsem to tak 5-6 vteřin, kua vědět to dřív, tak jsem to možná nemusel ani rozebírat sakra...
jo wolové, na prdelky vás užije :o)))
jo táák :-) Tak to potom jo :)

20.10.2009, 15:42 |
Kesam Lepenka??? :-)