Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT Help Win 7 zapisování na disk

o Navštíveno 539x o
o 18.10.2009, 21:51 | mourl
Ahoj, poradí mi někdo, kde co mám nastavit abych dovolil programům jako Total Commander zapisovat na hlavní disk "C" exe soubory a vytvářet adresáře.
Zažívám docela psycho stavy.V totalu vytvořím adresář a v průzkumníkovi ho nevidím. Zapisování exe souborů, třeba z disku "D" na disk "C" prostě nelze,napíše že je plný disk :( (to samé myslím dělají DLL)
Poradí někdo? u disku "C" jsem nastavil práva pro všechny snad.
Jinak verze 7100 dííík

o 18.10.2009, 22:21 | Crimson | Upraveno: 2009-10-18 22:31:21
Musíš Commandera spustit jako Správce:
"Spust Commandera: Shift + mouse right a vyber Spustit jako Správce
pak už ti bude zapisovat ..

vlastně můžeš i bez Shiftu, stačí vždy pravý klik na *.exe
stejně tak se ti může chovat Winzip do Program Files apod.

o 18.10.2009, 22:36 | mourl
WOW !!! akorát teda teď mi vyskakuje hláška že to může změnit nastavení atp. windows to okno s potvrzením.Takže jsem ještě zrušil to zabezpečení.Je to stejně jenom otravné..
Moc díky za radu, už jsem si to chtěl pomalu hodit.Hrozný psycho :-)
o 19.10.2009, 07:31 | KFL
Nechápu ten stav .. mně TCMD normálně píše všude, nemusim to vůbec pouštět jako správce .. instalovals to jako správce, předpokládám..
o 19.10.2009, 10:11 | prohifi.cz
tusim, ze jde i prave mysidlo na te ikonce a nastavit tam neco ve smyslu "spoustet jako spravce" a je to...
o 19.10.2009, 11:21 | mourl
jj jde to v podstatě skoro u každého programu,pravým a nastavit spouštění jako správce.
Moc jste mi pomohli. BTW TCMD jsem neinstaloval, jenom si ho vždycky překopíruju z disku na disk, po reinstalu.
o 19.10.2009, 15:01 | Crimson
KFL: hele než jsem to sem napsal, tak jsem si to vyzkoušel, taky mě to zaskočilo, je to jak píše mourl, pokud nepustíš třeba Winzip jako Správce, nerozbalíš nic do Program Files !

o 19.10.2009, 22:43 | KaZaN
tak mne to v sedmách teda nedela tohle
o 19.10.2009, 22:53 | Ghofig
to budou ty warez verze :) me to teda funguje normalne i bez spousteni jako spravce...
o 19.10.2009, 23:02 | mourl
já mám legal beta verzi 7100 woe :-) i jsem reglej na mrkvosoftu.žádnej warez. Mám za to, že to dělá že je to 64bit verze a je to trošku víc zabezpečený.
o 19.10.2009, 23:35 | KaZaN
prd, já testuju na x64 a nedělá mi to, ale betu teda nemám
o 20.10.2009, 08:42 | Daryl (A)
to bude tim, ze manicky total comm neinstaluji ale jen kopiruji :) Ona ta instalace asi k necemu bude.

Jinak ani ja nepozoruji ve W7 nejake problemy s pravama, pokud jsem prihlasenej pod uctem s admin pravama. Samo sebou, ze omezenej ucet na C nezapise krome sveho homu.
o 20.10.2009, 17:09 | Klobouk
presne jako Daryl,pokud mas v učtu admin prava tak zadnej problem. Jinak samozrejme o tom ze mas ten total cmd nainstalovat a ne kopirovat se nema cenu ani bavit
o 20.10.2009, 19:09 | clown
a taky zalezi jakou verzi TC pouziva :o)))

beta je beta ..
normalni je pouzivat legalni Win7 build 7600... :o)
o 21.10.2009, 07:59 | Crimson
WC mám instalovanej, Winzip mám instalovanej, jsem Admin, Win7 mám legal, ale prostě WC nebo Zip mi do Program Files nezapíšou !

S právama jsem si nehrál, mám to default, a takový to "Příště vždy spouštěj jako Správce" zatím zaplé nemám at vidím co se mi v compu děje, to by to možná řešilo"

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3052 sekund.