Navštíveno 1968x

Co přesně znamená vyztužený podvozek (HD) u Passatu Variant rok 1996? To má jako větší světlou výškou oproti klasickému Passatu?
Co jsem resil naposledy tlumice na Ford Transit,kde byl rozdil standart nebo verze pro tezky vykon(vyztuzeny podvozek),tak rozdil byl pouze v sile pruziny perovani na ZN,takze auto bylo oproti klasice o cca 3cm vyssi,ale jak je to u VW nevim.
no právě, taky řeším na to auto tlumiče a zadek nemůžu sehnat, asi bych tam dal ty pro klasiku, ale zase nevím, jestli to tlumiče ustojí. V katalogu uvádějí, že jedny tlumiče jsou pro klasiku a jiný typ pro HD, takže něco tam bude jinak. Uvidíme, zítra volám výrobci. Díkec.
Ja jsem to resil uz po nekolikate,poprve kdyz jsem na to narazil,tak mi bylo receno,ze tlumic i pruzina ma jinou charakteristiku a napr. delka pistnice tlumice je rozdilna,jeste jsou potom u nekterych aut dalsi verze :pro taxi,vladni vozidla ....
Klidne mi napis do mailu jestli chces,OE cislo tech tlumicu,kterych potrebujes,mrknul bych se jestli bych to od nekoho neumel.
Díkec za konzultaci, dnes ráno jsem je sehnal, jak jinak než z velkoskladu v Polsku, v ČR ani prd a dodací doba kolem měsíce.