Navštíveno 708x

Mám v bytě ložnici nad koupelnou, teď vše řeším co a jak, na podlahu se bude pokládat koberec. Po strhnutí starého sundavám ručně špachtlí zbytky molitanu a dřevotřískové desky jsou lehce vlhké a objevila se sem tam plíseň. Otázkou je, jak to ošetřit, aby dřevo vydrželo co nejvíce, přemýšlel jsem použít savo proti plísni, ale co dál ?! Díky za tipy!
Podlaha ještě se zbytky starého koberce...

a hezky škrábání dolu...

po savu bych dal nejdříve stěrku a potom propustnou barvu na beton od sigmy

18.10.2009, 20:14 |
Robo Já bych určitě nejdřív řešil,kde se tam bere ta vlhkost...Jestli tam jde ze stropu koupelny,tak by to chtělo parotěsně oddělit ...
No ja bych hlavne vyhodil tu drevotrisku jak je tam jednou vlhkost tak uz se ji nezbavys.A pak jako Robo

18.10.2009, 20:35 |
fredh tak, drevotrisku ven, odizolovat a pak si ji tam klidne zase dej. Taky sme to tak delali
dřevotřísku bych nahradil OSB deskama pokud je to tam nezbytné, jinak bych udělal betonovou podlahu ...
a pro jistotu ještě upravil strop v koupelně (folie a zelený parotěsný sádroš) - jsem chytrej, protože jsme to taky doma dělali :o)))
hm, to jsem moc slyšet nechtěl, páč byt není můj a do tohodle rozhodně investovat prachy nechci. Asi nezbyde jiné řešení, než jaké navrhnul PAVELK, rozpočet a ani výměna nyní nepřichází v úvahu ...

19.10.2009, 16:01 |
DaveF problém je, že když to zvrchu přikryješ, tak pod tím ti to časem stejně shnije. Nešel by udělat z latí rošt tak aby to nějak větralo a přes to OSB desky ? to by nevyšlo vůbec tak draho
tak jsem právě nasadil savo a jsem přiotrávenej, ale apoň se zbavim toho co tam je...