Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT asus m6000

o Navštíveno 544x o
o 18.10.2009, 17:40 | Oli | Upraveno: 2009-10-18 17:41:31
muze mi nekdo poradit kde sehant novou baterku do tohohle notase ta moje uz odchazi. Na netu sem sice nasel par odkazu kde koupit ale nejak uz se neorientuju ve znackach tak aby to nebyl naprostej propadak kterej mi vydrzi jen tejdne a pak bude kaput diky za tip pripadne jeslti nekdo umi sehnat za dobrej peniz v rozumne kvalite ;)

o 18.10.2009, 18:46 | sotek | Upraveno: 2009-10-18 18:46:52
mrkni na [ Link ]
o 19.10.2009, 04:52 | maresk
na neoriginál jukni na [ Link ] - na m6000 za to chtěj tuším kolem 2000 bez DPH - kupuju baterky od nich, musím zaklepat, zatím ani jedna reklamace (kupoval jsem letos od nich asi 5 baterek pro rodinu a kamarády a spokojenost) - já sám musím přes eBay, páč ta moje T41ková svině sice zkousne neorigo aku, ale zvyknul jsem si na powermanagera od Lenovo a ten zmetek nechce najít neorigo aku :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.331 sekund.