Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Má tu někdo motorolu a windows 7?

o Navštíveno 453x o
o 18.10.2009, 15:09 | fredh
Mám problém. Dokud sem měl Xpčka, tak sem stahoval obrázky z mýho telefonu(Motokrzr K) přes prográmek co byl k telefonu- MOTOROLA PHONE TOOLS ver. 4. Ale potom, co sem nainstaloval 64bit Win7 ultimate, který asi ten program nepodporujou, už se k obrázkům nedostanu. Zkoušel jsem stáhnout i tu verzi 5, ale ta mi můj telefon nepodporuje.
Co si musím stáhnout a kde, aby mi to fungovalo. Co kdo používáte?

o 18.10.2009, 15:21 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-10-18 15:22:31
win7 prostě jsou nekompatabilní tak si zvykej.... nikde neni psánože jak MS vypustí nový widle tak všeichni musej začít dělat softy a drivery.....
win7 jsou se všim všudy jádro visty takže stahuj všechno jakoby pod visty většinou to chodí popř. to jen zlobí...... když to nejde tak ten program si může myslet že je na naznámym systému neb mu systém hlásí já jsem tohle a build tohle takže na tom .exe který je od těch phone tools dej pravý tlačítko - vlastnosti a v záložce kompatabilita mu dej něco jinýho (nejlíp to funguje na visty ale můžeš proklikat všechny a zkoušet) ...... tzn dám tam visty a systém mu bude hlásit já jsem vista a build tenhle a tenhle a program už bude vědět..... neni to zaručený ale docela často to funguje :)

a pak ještě bacha na 64bit..... ač si to určitě myslíš tak ty 64bit počítač nemáš, takže lepší je mít klasiku 32 :)
o 18.10.2009, 16:04 | fredh
s tim 32bit a 64bit je mi to jasný, ale nikde nemůžu najít ani ten prográmek na visty, to je to hlavní a čtečku ani nemám. chjo...
o 18.10.2009, 16:19 | Nismo.Power
zkus to s tou kompatabilitou , máš tam na výběr XP i visty vč. SP1/2/3 ..... něco tam zkus a zkus pustit a uvidíš:)
o 18.10.2009, 16:25 | Nismo.Power
BTW : stačí dát hleda :)
MPT 5.0 podporujou visty.....
každopádně motorola sou sráči po všech stránkách...... proto se ani nedivim že jejich MPT jsou placený zatimco snad nikdo jinej to nemá :)
musíš hledat prostě [ Link ]
o 18.10.2009, 16:58 | fredh
jako, tu pětku sem našel a stáhl, ale nepodporuje můj telefon.

Teď sem to zkusil s tou kompatibilitou a průser je v USB driveru. Stáhl sem ho, ale systém ho nepodporuje a nepracuje správně.

Kua, já ten telefon rozmlátim a budu mít aspoň důvod koupit jinej.
o 18.10.2009, 17:10 | .mycTD
s timhle konkretne neporadim, ale davnych casech zacinajicich Vist jsem taky ozivoval XP PC jen kvuli motorole. takze verim, ze pokud nejaky sysytem pouziva mene, nez 98% uzivatelu, tak na nej proste serou.
o 18.10.2009, 18:03 | Nismo.Power
mno v tom případě se rozluč bud s telefonem nebo s win7
o 18.10.2009, 18:20 | Kamil
nemají win 7 vyjít až příští týden?
o 18.10.2009, 18:28 | Nismo.Power
Kamil : ty znáš někoho kdo by za ně platil ???? :))

platit za to nehodlám dokud to nebude použitelný....
o 18.10.2009, 18:38 | Kamil
Nismo.Power - jj znám, spoustu lidí. Kdo tě nutí je používat? Máš přece možnost - Linux, Leopard atd. Proč si je instaluješ když je to nepoužitelný? Akorát prázdný kecy.
o 18.10.2009, 18:42 | Nismo.Power
kdo řiká že si je taky instaluju ? jen jsem proste ITák tak o tom něco vim..... WIn7 mám Powerová na notesu a na hracim kompu tu RC2 ..... jediný kam jsem je dal dobrovolně je auto, ale jsou tam jen kvůli promakanějšímu media centeru...... do XPček jsem legální ale dál už MS nehodlám podporovat ani jednou korunou :)
o 18.10.2009, 20:30 | fredh
rozloucim se s telefonem. Nebo poridim ctecku karet. Win 7 mi vyhovujou- rychlost, jednoduchost, prehlednost.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3071 sekund.