Navštíveno 981x

17.10.2009, 19:50 |
vypuk | Upraveno: 2009-10-17 19:50:25
Sice starší, ale ze života... Kdo je tvůj přítel a kdo není, na život a na smrt - tobě věří... Pohodovka na víkend :)
[ Link ]

17.10.2009, 22:15 |
crestik | Upraveno: 2009-10-17 22:16:47
...no tak můj názor na tenhle styl, nebo co to vlastně je, je ten, že to je naprosto o ničem, postrádá to všechny rysy písničky, nemá to rytmus, melodii, nejde to napsat do not, postrádá to zpěv a odříkaný text, na to, jak je bezvýznamný se ani nerýmuje. Jediné dvě poslouchatelné věci, podobné tomuhle stylu jsou pro mě Coolio - Gangsta Paradise a Shaggy - Angell. Asi tomu nerozumím...
jako crestik-taky tomu nerozumím:-(
Sice poslouchám negr styl, ale tohle mě taky nic neříká ... takže jako nademnou.

18.10.2009, 10:36 |
DaveX hnus..
No pohodovku na víkend si představuju trošku jinak.. Jinak jako kluci nademnou.

18.10.2009, 12:27 |
DaveF tenhle styl poslouchám hodně okrajově, ale podle mě je to pecka, Pio mám rád
Jj, dobra scena. Ted jsem hlavne zvedavej na Rytmus Kral, zatim to nevypada vubec zle.
kozlustechnykus, nemá smysl řešit. Hudbu si nevybereš.
Snad jediný co se mi od Pio Squad v rylo do paměti je tohle
[ Link ]

18.10.2009, 19:09 |
vypuk crestik - ty to hodnotíš jako celek, mi by tam možná sedla taky jiná hudba, ale ten text (když ho vnímáš), je fakt pravdivý - nemáš snad přítele, který by se vysral na babu jenom kvůli tomu, že ty máš problém a někde visíš?
Poslouchám vše, kromě moravanek, ale na dobré aparatuře se dají poslouchat i ty moravanky. Nebo vy, kteří tohle nemusíte, raději "jednu bílou orchidej"? :)))
Tohle je text přes celou písničku, dává smysl,.. Například teď jsem si třeba našel písničku od Nirvany - where did you sleep last night, ten text je docela dost krátký na to, že to má 5 minut:
Moje holko, moje holko, nelži mi
Řekni mi, kde's spala minulou noc
V borovicích, v borovicích
Kde slunce nikdy nesvítí
Já bych se klepal celou noc
Moje holko, moje holko, kam půjdeš
Já jdu tam, kde studený vítr fouká
Její manžel, byl trvdě pracující muž
Okolo míle odtud
Jeho hlava byla nalezena v hnacím kole
Ale jeho tělo nebylo nikdy nalezeno
A navíc ten text - nevím jak vám, ale mi to připadá jako by tam byly tři "příběhy" a žádnej na sebe nenavazoval, jednou se ptá, kde spala jeho baba, pak zas ke konci zpívá o hlavě chlapa, kterou našli míli "odsud". Zní to v každém případě dobře, ale zas je to furt dokola a jen se to stupňuje. Ale zas ta hudba působí na mě o hodně víc, než třeba ta od PioSquad, to je zase pravda.
jediny koho v tomto stylu hudby uznavam co se tyce ceske tvorby tak je Defuckto.
[ Link ] smysluplne texty aspon o necem,a hlavne i melodicke.!

18.10.2009, 21:04 |
Cenda | Upraveno: 2009-10-18 21:05:50
kdyby tem slovum defuckto nebylo rozumet, vynechali hekani, tak by to nebylo spatny... :-)
naproti tomu text z prispevku od Bolthorna je dobrej, zajimavej styl.
jinak ty vyhuleny palice s mikrofonem (ale i bez nej) nemusim.

19.10.2009, 00:04 |
Fox_cali | Upraveno: 2009-10-19 00:05:30
cesi nejsou spatny ale myslim ze nas krute valcuji slovaci, hodne tomu prispiva i slovensky jazyk, zda se mi pro rap idealnejsi nez cestina, treba moja rec jsou toho jasnym dukazem, jsou jak melodicky tak maji skvele texty
[ Link ]
tohle je za mě nej a basta.. už jsem to sem někam dával teď v poslední době.. musíte uznat, že se na ně nehrabe nikdo.. tak se hezky usaďte, volume dejte na plno a vychutnávejte si tenhle ten božský song..
[ Link ]
Na videa sem nekoukal, ale Brnáci by mohli znát..Dizgrafix Elnino.. :-D
[ Link ]