Navštíveno 1641x

nahodou kamarad jel zrovna kolem vsiml si bejvaleho vozitka,sice uz ji ma dalsi jinej,nez jsme ho prodal ja,ale poznal ho,pac jich takovych moc neni...
no a zrovna nejak nevybral sloup v nakupaku...o))

jelitooooooooooooooo je toooooo:o)) AHC ex kary takhle koncej skoro vsechny.
škoda ho, to uzas někdo mahroval...
no to asi je,vubec nevim,kdo to je a tohle byla nahoda,ze to tam kamos videl...jinak prej kolo bylo cely vyhnuty dozadu,tak to musela bejt pekna slupka..o)))
je mi to samozrejmne uz fuk,ale clovek si vzpomene no..o))

zrovna dneska dopoledne jsem mladou vykládal u Lídlu, čekal jsem na ní v autě, když jsem vyjížděl, sakra jsem si hlídal ten vehement co čuměl ze země na ochranu sloupu....tohle může trefit snad jen tele....
tak ono třeba Tesco na Sklace má udělanou podlahu z takové srágory , že když tam je natahaná autama voda , tak je to jak na ledě :)
Ajaj,to je mrzute.skoda ho,nadherne bavko..ja i kdyz bych ho uz mel prodane dost mrzelo:-(

18.10.2009, 08:46 |
sekáč nejenom tesko na skalce. občas jezdím na novodvorskou a teď tam něco dělají na venkovním parkovišti, kde běžně parkuju, takže to všechno svádí do podzemního. tam jsem nikdy nebyl, ale když jsem tam jel tuhle a venku byl ten marast, málem jsem nedobrzdil (z asi 10kmh rychlosti) auto předemnou několik desítek metrů, protože to jelo jak na ledě a spínalo abs. a když jsem relativně pomalu zatáčel, už to šlo do hodin. takže bacha, v garážích v tesku to klouže jak na ledě. hypernova ten problém nemá.
To same u nas v praci v podzemnich garazich. Jak je tam voda na podlaze, je to jako led. ABS spina pri kazdem pribrzdeni, protiprokluz pri pridani plynu. Nechapu to.
presne tak, rozjet se bez blikani ASR je nekdy docela narocny.

18.10.2009, 20:43 |
Kesam tuk

19.10.2009, 21:05 |
Pepe ... a ještě Nové Butovice, to je za mokra taky pěkný kluziště.
...aktualni dnesni stav na Smichove...

pekne,mazec,jak to auto je docela slusne dohledatelny...o))
aktual :(

tyvole chudinka bawo, kolikrát se chce člověku brečet když tohle vidí. to je novýmu majiteli asi líto dát za opravu, tak to poševcuje a bude bud jezdit tak, nebo to pod cenou prodá nějakýmu tunerovi aten to dokurví komplet....

02.02.2010, 14:45 |
Pekys jaj, čím dál tím lepší... :(
Asi to má dobře pojištěný :)
je to fakt zvlastni :-o na foto to neni videt, ale i celni sklo je na maderu
To je tak keď si socka kúpi auto, ktoré potrebuje "pár drobných" na údržbu, prípadne na opravu po tom, keď to kokot niekam oprie... :o/
tak to je husty,jak dopadlo a mel jsem ho tak pekne...((