Navštíveno 738x

Ahoj lidi,
pro mě celkem šok a nasranost - na jaře jsem uvažoval, že si pořídím "jednu stopu" a měl i vybráno - mám smůlu, protože dneska oznámili, že končej, kuwadrááát :-((((
[ Link ]

17.10.2009, 02:35 |
Kesam koupíš jinou mašinu.
ale jo, akorát to asi bude jetej Buell :-D - Buellu je škoda, co se techniky týče, tak byli celkem dost vpředu proti konkurenci :-)
buelu je teda škoda...halvně ay yly díly a starý mašiy.....taky jsem o něm přemejšlel (samozřejmě staršího)

17.10.2009, 08:51 |
Cenda díly dál bude valit HD, mel by snad delat i neco ze sortimentu Buelu pod svym logem.
od buellu se mi taky skoro nikdy nic nelíbilo.... tak zdali to nebude taky trochu tim ..... sle spíš bych taky byl pro to aby krachnul třeba MotoBuzzik neb to je příšerná značka.....
každopádně díly na to musej valit ze zákona ještě 10let pokud se nepletu.....
nismo:od buellu se mi taky skoro nikdy nic nelíbilo.... tak zdali to nebude taky trochu tim :-)))
kdyby krachlo všechno, co se nismovi v automobilovým a jednostopým průmyslu nelíbí, tak zbude jen cadilac :)

17.10.2009, 09:32 |
Alííí :-(((((((( Buell je jedna z motorek, kterou bych chtěl mít do smrti v garáži. Ach jo. :-(
Budu doufat, že najdu nějakej kousek, kterej nebude zničenej, a že ted nezačnou ojetiny zdražovat...
kdepak.... prostě asi mám jinej styl ale žádnej buell se mi do něj netrefil..... ale je fakt že je škoda že cadillac nedělá motorky, asi jim budu muset napsat stížnost ať koukaj něco vyrobit nebo budu zlej :))
jinak z motorek mám hodně pestrej styl....
líbí se mi většina grx-r v modro bílý kombinaci
hayabusy se mi líbí
intruder m1800r2 nádhera
indian chief nová gen. pecka
1198 ducati
každopádně za buell přeci jen stojí HarleyD a ač to beru jako naprostou klasiku tak mi je jedno odkud HD pochází a od něj se mi toho taky moc nelíbí teda, když už tak jsou to starší kousky a z těcho novejch to je asi jenom Ford F150 HD :D

17.10.2009, 11:25 |
Retro To zase radši než toho intrudera, tak v-rod od HD :) ale každý má svůj styl, já jen soudím dle toho, že pár HDček (včetně véčka) se nám pohybuje v rodině, tak jsem trošku i víc přikloněnej na HDčka :D
mno je to o vkusu no....ale v-rod se mi zdá teda proti intruderu takovej "malej"..... málo chromu, divnej rám.... no nevim no :) samozřejmě tu nezpochybnuju naprosto výbornou kvalitu jejich mašin který sou schopný najet miliony kilometrů ale designem me jich tolik nevzalo zatim.... ale rozhodně bych si tam taky vybral....
a ono všeobecně když se řikaj spojení třeba že "něco je cadillac mezi timhle" tzn je to na špici tak u HD je tomu taky tak.... je to nepochybně celosvětově nejznámější výrobce motorek už proto že začal vyrábět v letech kdy vznikal general motors :)

17.10.2009, 12:06 |
Alííí Nismo: GSX-R řada už je nudná. :-( Z Hayabusy je mi na blití. Intruder možná, ale spíš ten V-Rod jak psal Retro. A Ducati 1098 (1198 je nová?) je teda taky muj cup of tea, když už kapoty. V trikoloře je neodolatelná.
nudný to je ale abych řek pravdu tak co do designu tak řádný gsxr v modro bílý je moje nejoblíbenější motorka asi :)
hayabusa ..... ta prostě někoho bere někoho ne, já jsem docela na rychlý stroje a proto mě asi tak vzala.....design je zvláštní ale mě se líbí no :)
1198 je 2009 takže nová :) a pěkná....
když bych si měl něco koupit tak ani nevim co..... gsxr bych asi nekoupil neb já nemůžu mít něco co má někdo jinej , nesnášim bejt tuctovej takže fábie apod ekly pro mě nepřicházej v úvahu.... mám prostě rád věci nebo vozidla který se často neviděj :) takže gsxr by to asi nebylo neb to jezdí všude..... málem jsem kupoval starší Ducati ST4 páč se mi líbila ale zase rád se odlišuju ale chci aby věc byla spolehlivá což jsem se po prozkoumání nedočet zrovna hezký věci tak to padlo..... pak sem si vyhlíd parádní Daytonu T595 (Triumph) a zase došly peníze takže z toho taky sešlo :) ale až něco koupim tak to bude asi něco jako ta T595

17.10.2009, 12:39 |
Retro gsx-r není špatná, ale stejně bych šel asi do yamahy r1 model 06... model 09 už ze předu vypadá zase moc jak zhulenej lemur :D Ducati byly vždy krásné, ta jejich rudá mě dostávala už od mala... U hayabiny je samozřejmě přední ten výkon a to radši nemluvím o té 500hp co na ní jel ghost rider :D zbožňuju toto video:
[ Link ]
těch oturbenejch už je hrozný mraky :) nebo upravenejch na drag.... každopádně nelíběj se mi hayabusy když maj vzadu prodlouženou kyvku :)