Navštíveno 488x

16.10.2009, 09:46 |
DaveX | Upraveno: 2009-10-16 09:49:11
Mám za úkol si sehnat nějaký mechanismus, který bych rozpohyboval. Pokud někdo v tomto programu maká, nebo makal a má nějaký udělaný modýlek, ozvěte se mi prosím.
Možná by chtěl někdo udělat model a animaci nějakého motorku, či nějakého jiného mechanismu. Kdyžtak se mi ozvěte co by vás zajímalo. Potřeboval bych k tomu ale dokumentaci alespoň v 2D.
dokumentaci ve 2D nemám, ale v PRO/E snad ještě doma něco mam..
hm tak musím na druhej komp.. tam mi snad ještě pro/E funguje , a taky bych tam měl mít model nůžkovýho zvedáku, rozhejbanej pomocí motorů, s analízou průběhu zvedací síly vč. výkresů..
(holt studenstká licence od školy mi už nepremává, ale crack taky moc dobře ne, pokud nemám systémovej datum před r. 2007.. občasný úklidy v PC a na školním disku mě taky stáli celkem zajímavý modely:((()

16.10.2009, 11:40 |
DaveX Super, to by blo fajn. Já už bych to nějak vakutil, stačily by mi poslat jenom party + sestavu. Motory a analýzy bych udělal sám. Jinak na jakou školu si chodil?

16.10.2009, 11:45 |
DaveX Už mám stejně Pro/E wilfire 4, tak nevím, jestli tam ty analýzy budou chodit nebo tak.
SPŠ a Voška v jičíně... cca 4 roky skoro denně v pro/E, ale teď je můj denní chléb catia V5...