Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dělá tu někdo v Pro/ENGINEERU?

o Navštíveno 480x o
o 16.10.2009, 09:46 | DaveX | Upraveno: 2009-10-16 09:49:11
Mám za úkol si sehnat nějaký mechanismus, který bych rozpohyboval. Pokud někdo v tomto programu maká, nebo makal a má nějaký udělaný modýlek, ozvěte se mi prosím.

Možná by chtěl někdo udělat model a animaci nějakého motorku, či nějakého jiného mechanismu. Kdyžtak se mi ozvěte co by vás zajímalo. Potřeboval bych k tomu ale dokumentaci alespoň v 2D.

o 16.10.2009, 11:31 | Honza2.016v
dokumentaci ve 2D nemám, ale v PRO/E snad ještě doma něco mam..
o 16.10.2009, 11:36 | Honza2.016v
hm tak musím na druhej komp.. tam mi snad ještě pro/E funguje , a taky bych tam měl mít model nůžkovýho zvedáku, rozhejbanej pomocí motorů, s analízou průběhu zvedací síly vč. výkresů..
(holt studenstká licence od školy mi už nepremává, ale crack taky moc dobře ne, pokud nemám systémovej datum před r. 2007.. občasný úklidy v PC a na školním disku mě taky stáli celkem zajímavý modely:((()
o 16.10.2009, 11:40 | DaveX
Super, to by blo fajn. Já už bych to nějak vakutil, stačily by mi poslat jenom party + sestavu. Motory a analýzy bych udělal sám. Jinak na jakou školu si chodil?
o 16.10.2009, 11:45 | DaveX
Už mám stejně Pro/E wilfire 4, tak nevím, jestli tam ty analýzy budou chodit nebo tak.
o 16.10.2009, 15:35 | Honza2.016v
SPŠ a Voška v jičíně... cca 4 roky skoro denně v pro/E, ale teď je můj denní chléb catia V5...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3205 sekund.