Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kde nejlépe zimní pneu 18´ ?

o Navštíveno 442x o
o 16.10.2009, 08:43 | ZRALOK
Ahoj , nevíte kde nejlépe zimní pneu 18´? Klidně mohou být o použité.

o 16.10.2009, 08:45 | tykeev
zimní sada YOKOHAMA AVS Winter 235/40/18"

[ Link ]
o 16.10.2009, 09:45 | ZRALOK
tykeev: to je ale dobrý :-) ale jak s dopravou? :-/
o 16.10.2009, 09:48 | Alííí
Poslední dobou tu lidi šetří 50,- Kč čím dál častěji... :-) Asi je fakt krize.
"Nevíte náhodou co jsou prodejný tyhle kola? Já jsem uplně blbej, a nevim jestli si za ně mám říct dvě kila, nebo desítku..."
"Sháním zimní pneu 18", klidně i použité..." ;-)
o 16.10.2009, 09:53 | ZRALOK
2ALíí, nějak mi unikl smysl tvého příspěvku...
o 16.10.2009, 09:55 | Alííí
Smysl? Že by sis mohl podat inzerát za pade jako všichni ostatní smrtelníci... Jen kdyby to udělal někdo novej. :-/
Ale od toho jsou tu jiní. Jen jsem měl potřebu to napsat. ;-)
o 16.10.2009, 10:24 | Rudi
hlavně, je to tak trapný, každej tu ze sebe udělá pomalu idiota, že neví, kde náhodou sehnat zimní pneu? Ten dotyčnej musíme bejt buď trotl nebo socka.
Buď se koukni na inzertní servery anebo použij google.
o 16.10.2009, 10:53 | ZRALOK
2Alíí:
50kč za inzerát? No budiž, až budu prodávat, tak s tím nemám problém. Za otázku to není zas tak adekvátní.

Rudi:
Ano Google ti najde spoustu odkazů, ale je zde spousta lidí, kteří se pohybují různě a vidí zajímavé nabídky, nebo ví o nečem co google standardně nenajde...

jinak diskuse o ničem... když tohle forum začínalo, neplatilo se za inzerci...
o 16.10.2009, 11:03 | Alííí
Placená inzerce je PRODÁM / KOUPÍM - OSTATNÍ. Chceš tu něco koupit, zaplať. Jak říkám, neměří se tu stejným metrem, nováčka byste zmrdali jak psa, at jde na Annonci, nebo at sem neleze se stupidníma dotazama. Ale nevim proč se rozčiluju, ty peníze nejdou mně do kapsy.
A když tu byli komunisti, stál benzín 17,50 Kč za litr. Když chceš psát o tom, co bylo. :-P
o 16.10.2009, 12:03 | ZRALOK
škoda energie..

prosím o smazání pro klid duše všech zdejších strážců pořádku..

s pozdravem

ZRALOK
o 16.10.2009, 12:45 | Rudi
Pokud nejsi úplně hloupej, jistě si všimneš, že tykeev má zelenej status a skoro na každý stránce v bazaru nabízí kola. Pokud bys nebyl línej a nahlídl i do toho jednoho inzerátu, odkazuje tam dokonce na svoje stránky, kde nalezneš celou jeho nabídku. Pak jistě již není problém zavolat a zeptat se ho, zda by o něčem nevěděl.

Nejde o to, že jsi tady jednou napsal tendle dotaz, jenže kdyby to takhle obcházel každej, jak by to tady pak vypadalo...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3112 sekund.