Navštíveno 1107x

Jak otevřít soubor ve formátu rar,nějakej program by se na to hodil dík za tipy
To prvé nie je program :oP

15.10.2009, 17:20 |
Pekis
jo už to mám dávno otevřený

15.10.2009, 17:38 |
TROY pekis
no.1 :)
jak může být někdo taková LAMA

15.10.2009, 17:42 |
TUNER co je moc to je moc :-D :-D

15.10.2009, 17:50 |
sotek sem už nalitej, ale i LAMA je cyhtřejší než debil
No to je :-)) proste winrar

15.10.2009, 18:06 |
JP jezůs, no to je hroznej prohřešek nevědět ve 14(?) letech, v čem se rozbaluje rar. Představte si, že jsou i lidi co to nevědi celej život a přesto umřou šťastný...
a sou lidi, kteri se par dni po objeveni internetu naucili pouzivat vyhledavace, misto otravovani lidi ve forech
Pekis: pecka, koukam ze LOL se tu u skodovkare hodi :-D :-D (lol = lama on-line)

15.10.2009, 23:19 |
koren tak tohle me uplne rozsekalo. jednoznacne thread roku, ne-li stoleti. vytisknou, zaramovat:-D
2 JP: ja osobne ho nehaním, len som sa zasmial. Inak v dnešnej pokročilej dobe sa tomu fakt musím diviť. Už ja ako 14 ročný som vedel na čo to je a to som nebol žiadny geek, s kompmi som sa ešte len zoznamoval (a to bolo pred 16. rokmi, takže nejakú dobu to už je...). Takže toto neomlouvá ;o)
Lenost některých lidí mě fakt překvapuje ...

rar byla pro naši generaci základní věc. Na ty diskety se toho moc nevešlo, tak jsme balili a balili:D
A jinak Pekis :-)))))))))))
copak už na ZŠ zrušili informatiku?
2 tommas: no v mojej dobe šiel klasicky zip, po ňom až nastupovalo arj a až po arj sme objavili rar a to bol hukot ;o)
Jajx to je nostalgie .. když my jsme začínali tak nebyl net natož tak fóra .. taky jsme si museli poradit.
Jinak Slim a jeho "To prvé nie je program :oP" mě rozmydlilo na hadry .. :-DDDDDDDD
2 Kotass: no tak to s tým inter"niet"om je snáď samozrejmosť, že nebol ani len 9600baud ešte dosť dlho nikde... :o))))

16.10.2009, 20:30 |
Kesam :D

16.10.2009, 22:03 |
JP Já jsem taky věděl co je rar když mi bylo asi 10, protože v dobách disket se bez toho člověk moc neobešel, ale dneska to je potřeba max. při stahování z torrentů, nebo třeba při rozdělování velkejch souborů na CDčka (když neni po ruce nic jinýho). Stejnětak kdybys 14letý posadil před DOS a řekl jim, ať si něco pustěj, počítám že tak 4 z 5 by nevědělo která bije... Já bych zase netušil, jak ovládat sálovej počítač na děrovaný štítky:)
Kdyby se škodovkář tvářil jako nějakej IT expert, tak se taky zasměju, ale tohle mi přijde jako jít na rychlokurz práce s PC pro seniory a vysmát se jim, že nevědi co je to myš...
jj v tomhle musím souhlasit s JP..
Sice ma JP pravdu, ale kazdopadne existuje GOOGLE, cili nevidim duvod.
Nejprve to zkusim tam ne? Ci na jinych vyhledavacich, urcite zna seznam, centrum atp.
Cili toho neomlouva ...
Tak je ještě malej, no.. Neví.. Však on se naučí :)
JJ AHC opet nezklamalo, fakt desny provineni ze nevi co to je *.rar, ale ze jeden clovek tady co ma ridicak kdovijak dlouho se divi ze se mu rozsvitila kontrolka airbagu a pak se jeste pta co to je?....to ste proste cely vy :-) jo a abych doplnil.... to ze to nevi me "rozsekalo" a pak jeste LOL a ROFL..