Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zimne letni dovolena.-)

o Navštíveno 902x o
o 15.10.2009, 16:48 | Briann
chtel bych jet v prosinci trosku za teplem, ma nekdo zkusenost kde je v Evrope nejak tak teplo v tudle dobu? samozrejme na koupani uz to asi nikde nebude, ale prece...Podminkou je doprava vlastnim vozem, takze egypt a jine mimo evropske destinace padaji. premyslel jsem o Seville tam je pry hezky i v prosinci, ale osobni zkusenost nemam...

o 15.10.2009, 17:09 | muSlim
Ser na Európu, Dubai volá :o)
o 15.10.2009, 17:35 | MaxxT
Ser na Dubai, jed na Key West nebo na Miami Beach.. :-) ted tu ma more 33 stupnu a amici kolem me kvakaji, jak je voda studena.. :-)
o 15.10.2009, 17:36 | FBS
taky bych řešil letecky mimo evropu...
o 15.10.2009, 17:37 | FBS
sem zvědavej kdy se podívám "služebně" do Sarasoty, na Floridu
o 15.10.2009, 18:23 | MaxxT
ale byt tebou, bych se fakt vyprdnul na evropu. mrkni treba tady na to las vegas, mas to za 1000 dolaru, za 17500 vc. letenky, poplatku, ubytovani na 14 dni v mega luxusnim hotelu, zrovna ta stratosphere je jeden z nejvetsich hotelu na svete, nahore jsou zabavni atrakce (ve 300 metrech :-)), je to docela prdel, fakt doporucuji.. :-) ja jsem tam byl loni v lednu, pocasi pres den okolo 20ti, jak zapadlo slunicko, tak se ochladilo tak na 10 stupnu, ale naprosto v pohodicce.. :-) navic, kdyz to soupnes o mesic, tak tam mas CES .. nejvetsi vystava elektroniky, mas tam i autohifi ozvuceni atd.. tohle v evrope jen tak neuvidis. A to vse za 18 tis :-) odlet sem tam dal teda z mnichova, je to levnejsi nez abys letel z prahy za 25 tis. A jestli prezijes 14 dni na fastfoodech, ktere jsou tady hojne rozsirene ve vsech ruznych podobach, ze to neni jen mekac jako u nas, tak bych to jidlo nejak nehrotil, za to tady das tak max 20 dolacu za den na cloveka. :-)

foto k příspěvku  od MaxxT

o 15.10.2009, 19:13 | Briann
:-)hehe kluci diky, ja vim ze mimo evropu je to levny a super, staci mrknout na www.airstop.cz ale ja si aji dost uzivam cetsu autem a rad jsem tam "volnej" a vejletuju. Vzdycky v 10 mesici jezdim na Ligurskou rivieru, minuly rok jsem se tam 20.10 beze problemu koupal ale preci jen rijen neni prosinec.
o 19.10.2009, 16:01 | J-T.
MaxxT: Kde jsi prosím tě našel ten zájezd do toho Las Vegas?

Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3591 sekund.