Navštíveno 764x

Mám docela malý rozpočet, ale chci docela malou kuchyň. Prakticky to co je vidět plus se tam musí vejít lednice a sporák. Obklady přijdou jiné, chci barevnou variaci černá nebo černobílá, protože kuchyň je součástí obýváku ... nějaký tip kde co jak se podívat, nic mě nenapadá ... rozpočet na linku je 10kk, samože bez spotřebičů...

možným problémem je ještě zkosení v levé části kvůli střeše (podkroví)...
horní část linky se dá dát až za ten dřevěný trám...

15.10.2009, 00:14 |
Smrada (M)
Myslim, ze byses mohl vejit s Faktum skrinkama z IKEA. Jsou pomerne levny. A hlavne se prodavaji bez dvirek a pantu. Kdyz sme staveli kuchyn, tak sme taky nemeli penize a tak sme je pul roku meli bez dvirek a postupne je dokupovali

15.10.2009, 10:07 |
FBS začínám se ztrácet v pojmech, co je to prosím tě 10kk? 10 000Kč, nebo 10tKč, nebo 100 litrů? Po tom, kdy jsme se snažili s přítelkyní dostat na co nejnižší cenu panelakove kuchyně (jen pár let využití, potom barák), sme se nedostali pod 26tKč. A to bylo 2,60m!
10000Kč ... no asi to budu muset realizovat jak psal Smráďa...
Souhlas s IKEA. Není to zázrak, ale nějaký ten rok vydrží a bude možnost dokupovat postupně.

15.10.2009, 18:09 |
Mario hm, ja sem s kuchyni zatim na 220k a neni hotovo :-(
za 10 si myslim nebude problem, kdysi jsem do garzonky řešil něco podobnýho, měl jsem 1x80 1x60 + šuplíky, deska 230cm (vedle ještě byla pračka), na zeď 1x80 a 1x60 + roh (poličky), do toho nejlevnější nerez dřez a stálo to celý asi 11500,- kupoval jsem tady
[ Link ] ale jinak si myslim, že v IKEA bys měl taky dobře pořídit, případně v OBI, teď přišel leták a jsou tam linky od 5000,-
Tak já jsem na tom podobně jako Mario jen o 20 míň...
nj, když si tam vymejšlíte samí krávoviny, které nejsou podstatný, tak se není čemu divit ... :o)