Navštíveno 750x

102-107cm, FullHD, asi spis LCD - casto by na tom mel byt pripojeny komp, mozna casem PS3 jinak telka + filmecky, cena do dvacky max, spis min..
Libi se mi totok treba?
[ Link ]

15.10.2009, 00:56 |
Mika Včera jsem na ni koukal přemlouvali mě ke koupi, ale zvolil jsem 102 cm samsung a parada .-) cena 17500 a jsem spokojenej :-), ted jsem domaloval a cucim, fakt pekny, model LE40B530, tak dobre vyber :-)
Samsunga mám taky od loňských Vánoc a můžu doporučit.
U LCD akorát známej problém se zobrazováním černé barvy, dá se na to zvyknout.
Joo Samsung taky nevypada veru zle:)
treba totok neco?
[ Link ] A jen jeste detail - 107cm je asi stejne zbytecne hodne ze, bude se na to koukat z ca 3m..:o)

15.10.2009, 10:42 |
Mika martyn mam maly byt a 102 je bohate velka .-)
Velikosti bych se vubec nebal, bratr ma doma 50" na 3m a zas tak velky to neprijde, celkem akoarat, SD vysilani je trochu horsi, ale nic nekoukatelnyho. Jinak bych sel spis do 650 lepsi vybaveni - 100Hz, prehrava uz i video s USB, LAN a muzes ji vyzkouset u Hulika =)
100Hz je k cemu dobre? Jinak nic moc z toho nepotrebuju, jen USB a to ma i 550ka a cenovy rozdil tam je safra znatelny..
100Hz je pro plynulejsi pohyb, ale nutnost to vylozene neni a ne vzdy je to dobry. Spis ze to muzes pouzit jako prehravac filmu z disku nebo ze site a umi treba i MKV potom ma jeste naky pripojeni na net, ale tam jsou akorat naky kraviny.

16.10.2009, 18:23 |
AR no to prehravani umi i 550 jen to staci aktivovat v servisnim menu.
Jinak taky po necem koukame, primarne telka digi, mozna kabel a casem konzoli takze asi lepe LCD nez plazma co?
Obyvak mame maly vzdalenost cca 2m tak do jake uhlopricky jit?

16.10.2009, 19:39 |
Mika AR to je jak u mě Samsung 102 cm a jsem už třetí den jak u vytržení, fakt pěkný, dnes jsem i zkusil výstup z NB a fakt pěkný taková plocha :-)
AR, jak se to dělá? To mě zajímá...