Navštíveno 1414x

14.10.2009, 21:27 |
hawai umel by mi nekdo poradit, proc mi posledni dobou nefungujou fotky napr. na aukru? miniatura u seznamu aukci funguje, miniatura na strance s aukci nahore v rohu taky jde, ale hlavni velky fotky dole na konci aukce uz ne. pritom na Internetu Explorer mi to funguje bez problemu.

14.10.2009, 21:48 |
hawai super, pomohlo to :-) diky moc

16.10.2009, 01:20 |
hoff stejný problém - nic jsem nemazal - už to dnes chodí, tak možná problém u nich. Neb explorer to nedělal.
ahoj, mám od konce března Firefox 28.0 a fungovaly mi nainstalované doplňky, konkrétně gesta myší FireGestures 1.8.6 a pak ColorfulTabs 22.8 a dneska mi tyto moduly přestaly fungovat, když je dám ve správci doplňků povolit a restartuji Mozillu, tak potom opětovném zapnutí stejně jsou zakázány a zase jen nabídka na jejich povolení. V čem může být zakopaný pes? :-( Dnes se aktualizoval tedy AdobeFlashPlayer, ale že by to dělal jen on?
Já už nevím, co s tím :-( Ať to udělám jak chci, tak to pořád je i po povolení a restartu ZAKÁZÁNO :-( Shit :-(

12.04.2014, 18:29 |
fredh projel si to nějakým spywarem?
jj, projel, pročistil prohlížeš, celé PC, restart jen v mozille, celého PC a nic prostě nepomáhá :-(

13.04.2014, 08:37 |
fredh ještě se dá spustit mozila v nouzovým režimu. Musí se držet nějaký tlačítko při startu prohlížeče. Najdi to na netu. Mě mozila nabíhala asi minutu po kliknutí a byl tam zaplej nějakej bordel.

13.04.2014, 09:17 |
hawai zkusil bych obnovení do výchozí nastavení a doplňky znova nastahovat
[ Link ]
tak obnovení taky nepomohlo, respektive po první instalaci 1 doplňku fungoval tento doplněk, ale po nainstalování druhého zase vše zakázáno a po odinstalaci stejně zase vše zakázáno :-( Ach jo...
Tak funguje jen, když nainstaluji 1 doplněk, takže super :-( No, aspoň, že ten jeden no...
:-( po restartu PC zase nejede, sejřím na to :-(