Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > QUAD ATV

o Navštíveno 850x o
o 14.10.2009, 19:04 | doronel
Docela dobrá cena. [ Link ]

Má s tím někdo zkušenosti? Je to připuštěné pro provoz na silnici?

foto k příspěvku  od doronel

o 14.10.2009, 19:23 | PAVELK
už to tu proběhlo asi před týdnem, na silnici to jde jelikož některé modely mají TP ale ne všechny, kvalita hrozná nepočítej že to bude jen jezdit, jako vzhledově na fotce zímací ale ve utečnosti to bude pěknej pekáč, být tebou hodně zvážím investici
o 15.10.2009, 21:32 | skuutr
myslim, ze to je dokonce celkem slaby.
Maximalka je tusim jen 90km/h, co jsem se o to zajimal...
o 15.10.2009, 23:03 | Nismo.Power
a taky mám brouka v hlavě :))
kola sou masakrální..... 235/30/12 :))))
o 16.10.2009, 07:45 | PAVELK | Upraveno: 2009-10-16 07:48:46
----
o 16.10.2009, 07:47 | PAVELK
na 4 kolce o rychlost nejde, 90 je dost i tak já mám třeba 700 a jede 110Km/h, špíš opravdu kvalita, čepy řízení tlumiče, řetěz, rozety atp. Navíc se ti budou jako každému v této cenovce povolovat všechny šroubky co to snad má
o 21.10.2009, 17:16 | doronel
Protože se mě to zdálo až podezřele levné (tento model se v D prodává běžně za 2300 - 2900 Euronů), tak jsem trochu googloval.
Na 99% je to podvoník a tahá z lidí prachy - zboží ale zákazník asi nikdy neuvidí.
Na různých fórech se lidi přiznali, že převedli 2 - 3 tisíce Euro. To bude ale jen zlomek, protože málokdo přizná, že je blbec a že naletěl.
Takže si chlapík, nebo chlapíci přijdou na dobrý "ranec", než se to pořádně provalí.
o 21.10.2009, 19:05 | Oli
harry taky jsem o tehle atv uvažoval ale ne ze zdroje ktery jsi uvedl ty ale od nas z ČR ( [ Link ] ) a bylo mi od kluku odpovezeno uplne stejne jako tobe ale osobni zkusenost nemam mozna ale pristi rok nejaky tykovy priblizovadlo poridim abych se mel v cem rejpat :D a vozit se v lete 10km do prace
[ Link ]
o 21.10.2009, 21:45 | PAVELK
jste blázni že si to chcete koupit, nic proti vypadá super ale bude to hrůza
o 21.10.2009, 22:18 | doronel
Ty fotky z F2 Tuning i od toho podvodníka jsou z těchto stránek [ Link ]
Dnes jsem mluvil s majitelem a ten se od b2b-boerse.com distancoval a říkal, že s tím nemá nic společného, že ten týpek používá jen jeho fotky.

Pavelk - vím, že to nebude nic extra, ale u těch mcgroup si to mohu osahat a vyzkoušet. Neříkám, že to budu kupovat, ale ta cena byla moc zajímavá. Teď jsem rád, že jsem tam ty prachy nepřevedl a dávám to sem kvůli tomu, aby se nikdo nenapálil a pak mě nekamenoval za to, že jsem sem dal ten link.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3059 sekund.