Navštíveno 816x

vybiram zimaky 225/45/17
nechci koupit uplne shity, ani nikoho zbytecne dotovat, nemate nekdo tipy na nejake akce? :-)
pripadne jestli ma nekdo objektivni zkusenost s gumama sava, nokian, apod
Nokian G2 na štyrkolke a som veľmi spokojný za tú cenu :o)

14.10.2009, 15:06 |
nome máme Pirelli SottoZero na 3 autech a spokojenost, podotýkám že v zimě jsme často na horách takže je kde testovat
...Hakkapeliitta 5, pokud potřebuješ fakt luxusní zimní pneu na sníh a na led, dělají pro Tebe s označením 225/45 R17 94T HKPL 5 XL
SottoZero dobrá volba..
Akce mrkni na
[ Link ]

14.10.2009, 15:40 |
Alííí nome: SOTTOZERO budu ted obouvat na Multivana, tak jsem zvědav.
Jinak vim o sadě Michelinů za 5.000,- Kč. Ale co to nevim. PilotSport Winter?
Sava eskimo S3 jsem mel 185/14 a muzu doporucit.
Pirelli SnowSport měl jsem loni na omeze ve 205/65 R15 a fakt super na to že to auto je na předek těžký jak kráva a hnanej zadek je lehkej tak seděli nadherně a to jsem jezdil co tyden do pece pod sněhulí a do lánova a fakt super pravda hodně uděla i to že je tam samosvor, TC ale i tak to auto i při ostřejší jízdě sedělo hezky.

14.10.2009, 17:05 |
Drtič Budu na 166 dávat 205/55/16, takže v 17 nevím, a to Sava Eskymo S3 - byl jsem s nima moc spokojen na 156.
MP59, již tři zimy dojely všude a vyjely ze všeho, předtím předražené wintersporty od dunlopu a není v tom rozdílu......
já už dvě zimy jel nokian WR 205/55 R16 a absolutní spokojenost. letos ještě v pohodě vydrží a už mají najeto cca 26 tis km.
Mam zkusenost 8 zim s pirelli snowsport ,maji ukrutnou vydrz a drzi za vech podminek,jinak na 1 zimu mam odjetou na nokianech wr 215/55/17,ktere se vsak uz nevyrabi.Jinak skvela guma.
Nyni mam objednano dunlop wintersport 3D.
Sava eskimo ma skvely grip na snehu,horsi je to s ni na mokru a suchu

15.10.2009, 00:11 |
sotek brácha má už 5. zimu Nokiany a super. Můžu doporučit.
ja se inspiroval timto testem:
[ Link ] resim ted stejny rozmer jako .mycTD a vaham mezi temito:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] ale nakonec se asi prizpusobim testu a koupim posledni moznost...

15.10.2009, 09:53 |
soray Ja jsem ted obul Falken HS-439 a prvotni zkusenosti v tomhle pocasi vyborny. Zatim nemuzu poradne hodnotit snih a led, ale na suchy i mokry vozovce bez problemu. Subjektivne se mi zdaji i tissi nez moje letni Micheliny. Nejlevneji jsem je nasel na pneunetu.