Navštíveno 517x

posta me zklamala a na slovensko chce sileny prachy a ja potrebuju dostat jeden balik (muj bejvalej mrtvej zesilovač hifo) ke zdejsimu clenovi na slovensko,nejede nekdo ze severu cech nebo treba z prahy atd. do 100-150 km od usti nad labem kam bych to dovez nekam co nejbliz k hranicim?brno,ostrava,olomouc tam uz by si zajemce o zesilovac pro to prijel a osobne si to vyzvedl, byl bych té osobě moc vděčný :-*

14.10.2009, 07:14 |
Bingi Jsem z Uherského Hradiště, v pátek jedu do Prahy. Budu tam až do neděle. Když mi to přivezeš, tak ti to můžu transportovat do UH.
supr pockam jeste jestli prijde naka nabidka do nedele pripadne by sme se pak domluvili a privez bych ti to

14.10.2009, 07:29 |
Bingi ok, ale je možné že v neděli budu odjíždět hned ráno.

14.10.2009, 16:09 |
Skury Zítra odpoledne (kolem 15h) jedu z Prahy do Bratislavy...
Kdyby něco, cinkni. 773559690
skury nemuzes to oznamit trochu vic predem kua :-D ja ve 3 koncim v praci.. :-(

15.10.2009, 09:55 |
Skury Njn, tak já nejsem na AHC celej den. :-) To jsi mi to klidně mohl včera přivést do Práglu. :)

15.10.2009, 14:12 |
Skury Jestli se ti chce, tak dneska budem odjíždět asi kolem pátý, tak pokud končíš ve 3, eventuelně bys to mohl sem na Eden hodit. ;)
skury bouzel i majitel mi psal ze by to potreboval vedet alespon den do předu pac ted je bez auta a musel by si do BA sehnat odvoz ze takhle narychlo to nestiha, ja uz sem sice z prace doma ale bouzel.. nevadi, nake dalsi nabidky? :-)

15.10.2009, 15:01 |
Skury Tak si to může vyzvednout zítra. :) OK, v pohodě. Ale kdybys potřeboval někdy jindy, jezdím tak jednou za 14 dní. Měj se.
to zni dobre az tam pojedes znovu dej vedet cca 2 dny dopredu diky moc

16.10.2009, 17:04 |
JR kolik chce posta jako postovny?
Takhle ty pojedes treba do Prahy a zase do UL (to uz je 200km), pak si pro to borec pojede zase treba 200 nebo i vic km ..... to uz mi vychazi doprava minimalne na 800,- a do toho se s postovnym musis vejit a nemuseji se tim otravovat dalsi lidi.
on asi cestu pro to uz neresi a nepocita priplatil by mi jen 300 za cestu do prahy, jinak posta chce 700,-