Navštíveno 1836x

tak to je hustomazec,ten kuchar...DDDDDDD

13.10.2009, 22:18 |
choze Du blejt velebnosti ....... :D
total psycho, bohuzel tenhle stav neni vymecnej v CZ restauracich a firmach
sice nevim,kde to bylo,pac jsem to nevidel cely,ale hospoda se jmenovala
"restaurace u pavouka"..o)))

13.10.2009, 22:36 |
Mika Je to přesně vizitka nás všech, je to ve všech sférách. Nikde nic nefunguje pořádně, vládne tu anarchie, je to smutné a možná by lidi měla začít přemejšlet. Jestli je tu vůbec někdo ochotnej přemejšlet pro dobro a lepší budoucnost :-((
Dneska to byli fakt zoufalci - nepříjemná hnusná ženská a do toho kuchař s pěti třídama základky.

13.10.2009, 22:46 |
Kesam Kurwa pozdě :( kouknu pak na netu.

13.10.2009, 22:47 |
Pagoš Masakr, ale asi tak nějak u nás spíš standart
přesně jak to řekl Zdeněk, něco vytvoří, každej měsíc dostane prachy a nic neřeší.....
Ženská <>, chlap totální felgmouš, hlavně že se může projet na motorce....
"to by sejmulo i orla v letu", "Jak bába v turniketu" :-D
Pecka šefík :D žeru ho.
Standart to samozřejmě je ,tam, kde se to od něj očekává :)
Takže kdo se chce dobře najíst ví kam a umí to zaplatit, takže asi tak...

13.10.2009, 23:16 |
Zdenek (A)
Moc na tohle nekoukam, ale ted jsem na to narazil, tak jsem to uz dokoukal. Ten kuchar byl ale debil :-))) Fanda Huhly-huhly! To jeho jidlo bylo hnusny uz na pohled. Vzit to do huby by byla asi sebevrazda ;-)

13.10.2009, 23:18 |
koren Pavel 528: Hořesedly - Restaurace a pension "U pavouka"

14.10.2009, 00:19 |
relax No byl to narez pekne jim to nandal :) ale ty lidi to potrebovali, trosku otevrit oci ...

14.10.2009, 01:36 |
Rudi Stačilo se kouknout na konec, jak vypadá číšník, prostředí ve vnitř a všem musí bejt jasný, jak se tam asi vaří. Děsně, čtvrtá cenová...
sakra sem na to zase zapoměl,dá se někde na netu zkouknout??
Mal som dost z toho kuchara, ten by skurvil aj caj.
tenhle díl jsem neměl tu čest, ale můj poznatek je takovej, že tam dělaj profesionála z člověka, kterej je arogantní, což bych ještě asi zkousnul, ale to že mluví 10x hůř než dlaždič a to ho natáčí televize....s tim ať jdou do prdele, to stejný Superstar, když vezmu jaká je cílová skupina toho pořadu, tak by se měli asi trošku zamyslet a pokud by na to nepřistoupili, tak je poslat k čípku, kde to sme...

14.10.2009, 10:15 |
Pakik Musim říct že první sérii sem neviděl. A cca před měsícem sem narazil na jeden díl a zkouknil ho celej, a od tý doby se na to celkem i dívám (když je čas). A jako arogantní mi vůbec nepřijde, a říká všechno narovinu, takový lidi obdivuju.A to jak je ten pořad postavenej je hodně zajímavý, ikdyž struktura je pořád skoro stejná.Přesvědčit majitele a kuchaře aby vařili jednoduchý jídla, který se daj jíst a ne špeciality který ten kuchař nezvládá a je z toho jen sračka. A v podstatě má pravdu. To že mluví trochu peprnějc je tak schválně, jelikož je to potom zajímavější pro lidi.

14.10.2009, 10:29 |
Rudi Escudo - přesně takhle sem se na to díval po prvním díle, pak zkoukneš druhej díl a najednou zjistíš, že to tak vůbec není a že ten profesionál má z 99% pravdu. Nevařej z čerstvejch surovin, maj extrémně velkou nabídku, kterou by prostě absolutně nezvládli při větším návalu lidí bo jsou zvyklý, že teď moc neprosperujou a tak je to lážo-plážo. Doporučuju fakt zkouknout víc starší dílů a uděláš si na to obrázek sám.
To, že mluví až moc sprostě je fakt, na druhou stranu těm lidem to musí taky hnedka dojít, někdy to je, jak když mluví do dubu.
Rudi: vůbec neshazuju jeho knowhow, to určitě má, je to jeden z předních kuchařů v ČR, já shazuju to že si neuvědomuje jak se má v těhle chvílích chovat. Myslim si že pokud chce vystupovat jako profesionál, tak tudy cesta fakt nevede, pochopil bych to s mírou a ve vypjatejějších situacích, ale tohle je fakt extrém, takhle se nechovaj ani největší vyvrhelové, který dostanou prostor v regionálnim rádiu nebo televizi, tak proč on může? Prostě to pro mě totálně schazuje jak toho člověka, tak celej pořad
jako v osobnim životě ať si mluví jak chce, ale tady na něj kouká několik set tisíc lidí a on má představovat někoho, podle kterýho se maji ostatní řídit
no sice je docela sprostej,ale vi o cem mluvi a pokud majitel ci majitelka je uplny jelito a jeste k tomu personal taky,tak s tim nejde nic delat,je fakt,ze to co to bylo vcera,tak bych se otocil na pate po prvnim dnu a zadny dil bych netocil,protoze to byla maximalni schyza a bylo videt,ze ty lidi s tim proste nic delat nechteji a neudelaji...
Esc: Proste je to koncept poradu, tak je ta licence koupena, rek bych, ze v soukromym zivote moc takhle hrube mluvit nebude.

14.10.2009, 11:00 |
Mika 2 ESCUDO: Prosímtě co to tady píšeš za hovadiny, ten člověk ví o čem mluví a určitě to morálně mimo tebe nikoho neurazí, navíc v tuto hodinu. Teď marodím a vidím co vše běží kolem oběda v TV a to je samá šu.ačka, mraždy a znásilnění oproti tomu konstruktivní kritika ala, kur.a co děláte apod. je vcelku vpohodě a v kontrastu s rádoby kuchařema je v naprostý rovině. Asi kdyby všichni lidi brali věci jako on tak rád bych měl takovýho šefa a vůbec by mi nevadilo, že mi občas vynadá. Ale to ty asi nedokážeš pochopit a srovnávat to se superstar no potěškoště, vždyť nám LM ukazuje jak se sjet a makat od nevidim do nevidim, proto ty lidi dnes berou drogy na lehkou váhu, ale to je na jiné téma. Zdar.
v případě, že sem fakt jedinej komu tahle mluva v takovejhlech pořadech vadí, tak uznávám, že melu hovadiny
řekl jsem že včerejší jsem neměl tu čest vidět, poslední jsem viděl ten ze Slap a tam to byla chvílema fakt tragédie, mluvil takhle s každym a nejenom s tim koho buzeroval.
Mika: zapoměl jsem, že když člověk ví o čem mluví, tak se může chovat jako idiot, pardon :o)
me to neva - naopak, kdyz mluvis s clovekem, kterej je absolutne presvedcenej o svoji pravde, tak te vlastne neposloucha at delas co delas. A naopak kdyz to prolozis sem tam nejakym slovem, ktery ho trosku vyvede z miry, tak to docela pomuze - aspon teda me...
ale já jsem psal že on takhle mluví napříč pořadem a se všema i když jen sám promlouvá ke kameře, to je přece věc druhá

14.10.2009, 12:00 |
Zdenek (A)
Nedavno s nim Tacheci delala rozhovor. On takhle mluvi bezne, alespon to o sobe tvrdi. Kdyz je potreba, zjebe sve zamestnance a jde tak daleko, ze kdyz jeho kuchar zkazi jidlo, tak ho ze sveho zaplati.
Kdyz jsem ten porad videl poprve, tak jsem se zdesil! Pripadalo mi to ujety a takovy hodne laciny. Casto na to nekoukam, ale uz jsem si trochu zvyknul. V pripade vcerejsi hospody ta mluva ale byla adekvatni ;-) Zalezi na tom, s kym mluvi. V jednom z mala poradu mi to pripadalo, ze tam mluvi s lidma, kteri se radi nechaji poucit a on je tam jebal jak toho vcerejsiho Fandu. V podstate je urazel. To jsem musel prepnoput, pac to proste neslo.
Fanda je Retro a měl by chystat žrádlo prasatům, nebo jinému zvěřstvu :) to by mu i šlo......

14.10.2009, 13:02 |
koren Escudo+Zdenek: jak uz tu nekdo psal, je to koncept poradu a ostrejsi mluva k tomu patri. pohlreich skutecne takhle mluvi porad, v tomhle poradu se jeste hlida. na svoje podrizeny je vazne dost.
na druhou stranu podivejte se na gordona ramsayho, u nej jsou slusna slova de facto jen spojky a predlozky:-)

14.10.2009, 13:05 |
Escudo | Upraveno: 2009-10-14 13:06:39
můj první příspěvek napadal pořad jako takovej, ne konkrétně jeho, jestli je to scénářem nebo člověkem je jedno, každopádně to pořad v určitejch chvílích dost sráží a některý lidi nutí přepnout z jinak vcelku zábavnýho pořadu

14.10.2009, 13:13 |
Mika ..mě tedy víc uráží naši politici, to je hnus velebnosti .-((..

14.10.2009, 16:47 |
Kapka (M)
videl jste nekdo "original" porad ze ktero tohle vzniklo? Davali to nedavno na nejakem satelitu..myslim že se to jmenovalo Dabelska kuchyne...tak to nase je jenom slaby odvar..zkuste to nekde najit na netu nejaky dil..osobne bych tam vydrzel tak 10 min a pak bych toho šéfa umlatil panvičkou :-)

14.10.2009, 17:54 |
Kacko Koukam na to na streamu a prijde mi, ze ten jeho slovnicek je naprosto trefnej. Jinak se mi libi, ze zvysuje uroven restauraci.
Treba vcera zavedli v nasi 'obedovne'(= restaurace na obedy) recky steak a jeste se ptali jak nam chutnal. Na odpoved 'uslo to' se me snazili zabit pohledem:) Okoukali to v tomhle serialu a musim rict, ze to bylo to nejlepsi co jsem v te restauraci jedl.

14.10.2009, 19:03 |
dolph Tak ta zenska byla podle me hrozna,jak tam nadavala pred zakaznikama na sveho manzela (sice na kameru bokem,ale i tak,to se nedela).Tomu manzelovi se ani nedivim,ze se nechtel strapnit pred celym narodem,tak jak se to povedlo a kuchar??Toho mi bylo lito,varil jidla,ktere vubec neumel.sice spravny kuchar to ma umet,ale takovy moula,to po nem chteli moc :)) zdenek byl opet a zase takovy,jak by jsme od nej cekali,kazdy si ho tam pozve,at pomuze a poradi,ale pak nezkousnou pravdu.Tak proc si ho vubec zvou?!?! Ale mel by byt jeste tvrdsi,treba na Barrandove je Pekelna kuchyne a ten jim dava,ale kdyz clovek chce vsechno jde a ty lidi,co dotoho sly stim pocitali a to by se meli naucit i tady.A nebo se tam vubec nehlasit.
Edit:napsala Marcela (dolphova) :)
Kapka: o tom psal koren chvilku před tebou. Hell's Kitchen je právě Gordona a ten jim to tam dává fakt sežrat. Zdeněk je s mluvou proti němu učitelka na prvním stupni základky.
Co proti majitelce máte?? Já bych se s ní klidně i vyspal :-D

15.10.2009, 23:14 |
koren Kapka: gordon dela hells kitchen. krom toho je primo v formatu "ano sefe", to ale v cr nebezi. hells kitchen je kazdej den od sedmi na tv barrandov
"ano sefe" od Gordona jsou "Kitchen nightmares"
Hell's Kitchen je trochu neco jineho, ale taky koukatelne.