Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > STK v Plzni

o Navštíveno 482x o
o 13.10.2009, 22:01 | Mr.Scully
Nemáte někdo nějaké dobré kontakty na nějaké STK v Plzni? Za týden si ji potřebuju udělat a ačkoliv je moje auto (BMW r.v. 2001) ve vzorném technickém stavu včetně emisí, tak je mi jasné, že se jim nebudou líbit angel eyes, takže ty bych si musel nechat vyndat mechošem, pak zase dát zpátky atd., takže stejně z původních (já nevím 800? Kč) jsme už někde na 1100-1200 Kč celkových nákladů. Takže kdyby byl někdo ochotný mi udělat STK dejme tomu s pětikilovým příplatkem do kapsy bez dotazů a bez keců, tak mi dejte vědět. Risk není žádný, protože auto je jinak bez problémů.

(Kdyžtak nepište v topicu, ať z toho není problém, ale normálně na soukromého maila, co mám v profilu).

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3395 sekund.