Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz VW Golf Highline - originál xenony?!

o Navštíveno 706x o
o 13.10.2009, 19:22 | TheTimo
Můj bývalý šéf má takovýto problém. Má Golfa IV, varianta, originál Highline s originál xenony. Po výměně lampy, kdy původní dostala ťafku a rozbilo se sklo v autorizovaném servise začala nová lampa svítit více do žluta. V servise bylo sděleno, že je to normální, což se šéfovi nezdá. Nyní když se pídil po příčině mu bylo sděleno, že prý má v jedné lampě výbojku PHILIPS a ve druhé lampě OSRAM a údajně OSRAM způsobuje více žluté světlo a PHILIPS výbojky se přestaly vyrábět a prý jediný způsob je výměna PHILIPSky za OSRAMku, jenže šéf jezdí stále do autorizovaného servisu v Karlových Varech a dovedete si představit kolik tahle sranda už stála. Můžete mi prosím někdo říct, co je pravdy na tom, že je takový rozdíl mezi originál dodávanými výbojkami do tohoto světla a co je pravdy na tom, že PHILIPS přestal dělat xenonové výbojky do aut ? Děkuji, je to surné, zda-li se šéf má hádat...

o 13.10.2009, 20:39 | Cossie
Teď jsme řešili tento problém na Superbu, a asi opravdu Philips už nedělá - do škodovky dodávají teď GE, ale podařilo se nám na jednom skladu vyhrabat poslední Philipsku, jenže ta svítila taky hodně do žluta. Takže bohužel neřešitelný problém :-(
o 13.10.2009, 21:19 | TheTimo
to znamená hodit obě osramky ?!
o 14.10.2009, 06:41 | tappaja
To znamena hodit obe vybojky stejny, nejlip se podivat na oznaceni Philipsu (pokud je to D2S, tak to bude s nejvetsi pravdepodobnosti 85122) Ja ted kupoval 85122+ (PLUS), teplota svetla stejna, ale vyssi svetelnej tok. A byl mi doporucen Philips. Koupil sem na nemecky ebayi, za 4 dny vybojky doma, cena cca 800Kc kus

PHilips taky dela vybojky 5000K (hodne bily svetlo), ale cena je tak 1800Kc kus.
o 14.10.2009, 08:09 | cupra.165 | Upraveno: 2009-10-14 08:10:44
Kdyby nekdo chtel,zbyla mi tu jedna nova philips D2R 35W. 85126
o 14.10.2009, 08:12 | cendler
Philips opravdu přestal vyrábět, ale já dámvám do každých origo lamp co děláme pouze GE, svítí stejně jako Philips, ale většinou je znatelný rozdíl i u toho když dáš jednu výbojku novou a jedna je stará.
Kdyby něco tak mi zavolej
o 14.10.2009, 08:17 | Rajdlos
koukal jsem ze delaji i 6000k, ale cena 99ecek za kus
o 16.10.2009, 19:30 | xenonman
philips mam skladem :-)
o 16.10.2009, 20:48 | El_Vita
xenonmann: umis predni svetla GIV s AE a xenony? A za kolik. dik :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3582 sekund.