Navštíveno 703x

Můj bývalý šéf má takovýto problém. Má Golfa IV, varianta, originál Highline s originál xenony. Po výměně lampy, kdy původní dostala ťafku a rozbilo se sklo v autorizovaném servise začala nová lampa svítit více do žluta. V servise bylo sděleno, že je to normální, což se šéfovi nezdá. Nyní když se pídil po příčině mu bylo sděleno, že prý má v jedné lampě výbojku PHILIPS a ve druhé lampě OSRAM a údajně OSRAM způsobuje více žluté světlo a PHILIPS výbojky se přestaly vyrábět a prý jediný způsob je výměna PHILIPSky za OSRAMku, jenže šéf jezdí stále do autorizovaného servisu v Karlových Varech a dovedete si představit kolik tahle sranda už stála. Můžete mi prosím někdo říct, co je pravdy na tom, že je takový rozdíl mezi originál dodávanými výbojkami do tohoto světla a co je pravdy na tom, že PHILIPS přestal dělat xenonové výbojky do aut ? Děkuji, je to surné, zda-li se šéf má hádat...
Teď jsme řešili tento problém na Superbu, a asi opravdu Philips už nedělá - do škodovky dodávají teď GE, ale podařilo se nám na jednom skladu vyhrabat poslední Philipsku, jenže ta svítila taky hodně do žluta. Takže bohužel neřešitelný problém :-(
to znamená hodit obě osramky ?!
To znamena hodit obe vybojky stejny, nejlip se podivat na oznaceni Philipsu (pokud je to D2S, tak to bude s nejvetsi pravdepodobnosti 85122) Ja ted kupoval 85122+ (PLUS), teplota svetla stejna, ale vyssi svetelnej tok. A byl mi doporucen Philips. Koupil sem na nemecky ebayi, za 4 dny vybojky doma, cena cca 800Kc kus
PHilips taky dela vybojky 5000K (hodne bily svetlo), ale cena je tak 1800Kc kus.

14.10.2009, 08:09 |
cupra.165 | Upraveno: 2009-10-14 08:10:44
Kdyby nekdo chtel,zbyla mi tu jedna nova philips D2R 35W. 85126
Philips opravdu přestal vyrábět, ale já dámvám do každých origo lamp co děláme pouze GE, svítí stejně jako Philips, ale většinou je znatelný rozdíl i u toho když dáš jednu výbojku novou a jedna je stará.
Kdyby něco tak mi zavolej
koukal jsem ze delaji i 6000k, ale cena 99ecek za kus
xenonmann: umis predni svetla GIV s AE a xenony? A za kolik. dik :-)