Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Laser tiskárna/kopírka do 10000,-

o Navštíveno 509x o
o 13.10.2009, 16:04 | Zbyšek
Máte nějaký tip na co nejlepší laserovou multifunkční tiskárnu (tisk, kopírování) s LAN rozhraním v ceně max. do 10 tisíc Kč? Požadavky na rychlost tisku nebo podobně téměř žádné, ale naopak velké požadavky na pokud co možná nejnižší provozní náklady (tedy buď levné tonery, nebo levné alternativní náhrady jako plnící sady a podobně). Kvalta tisku nemusí být nějaká dokonalá, protože bude zařízení používáno pouze pro kopie a tisk dokumentů.

o 13.10.2009, 18:42 | Zbyšek
Nikdo nemá zkušenosti? Zatím se mi docela líbí tahle [ Link ]
Dokonce zírám, že se dá do deseti litrů sehnat i barevná [ Link ] ale jelikož je to vlastně nejnižší model v řadě, tak asi nebude tou pravou volbou, i když je chválená celkem. Každopádně můj výběr se týká především černobílého tisku, barevný je zbytečný luxus pro tento případ. Nemusí to být nutně tiskárna atakující hranici 10kkč, ale zase snad lepší dražší verze než nižší.
Jde hlavně o bezproblémový chod a blbuvzdornost (bude na tom dělat dost lidí, ale snad každý dokáže zmáčknout potřebné tlačítko :) )
o 13.10.2009, 20:43 | Big_Max
Ne sice multifunkční, ale obyčejnou laser tiskárnu jsem kupoval nedávno a z více stran mi bylo doporučeno samsung! Nízka pořizovací cena, nízké ceny náhradních tonerů a vysoká kvalita a spolehlivost.
Na rady jsem dal a opravdu jsem velice spokojen, jediná věc je větší hlučnost, ale ta mě netrápí!
o 13.10.2009, 21:00 | Zbyšek
No o samsungu jsem moc neuvažoval, ale jsou dost chválené i v recenzích i mezi uživateli, tak asi na tom něco bude. Já mám zatím všude lasery HP nebo Canon a spokojenost. Ovšem to je vše jen třída levných laserů, kde není moc co zkazit možná.
Větší hlučnost by nevadila, to je to nejmenší v tomto případě.
o 14.10.2009, 00:37 | maresk
u Samsungu je fuk, jestli je to barva nebo čb, tisk svižnej, kvalitní, tonery laciný, tiskárny taktéž :-) - po zkušenostech bych volil Canon nebo Samsung, HP bych se asi vyhnul - jen z mého okolí jich za poslední 3 měsíce zdechlo asi 5 kousků :-(( - všechno laserové multifunkce :-((
o 16.10.2009, 07:54 | Conan
V poslednim D-testu je test multifunkčních tiskáren. Z laserovek je na prvním místě Lexmark C540N (5.300Kč), na druhém HP Color LaserJet CP2025N (10.200Kč).
Z černobílých je první Brother HL-5370DW (8.500Kč), druhá Lexmark E260DN (4.800Kč).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3085 sekund.