Navštíveno 1963x

Zdarec, umi nekdo povinne ruceni levneji nez 5936,-Kč/rok s 30% bonusem
popripade za kolik umite celni sklo k povinnymu ruceni...

13.10.2009, 02:12 |
Jindrs | Upraveno: 2009-10-13 02:13:25
je nejaky podezrele moc levny ne? Nejaka zkusenost s timto povinny rucenim (dole pisi, ze V ceně pojistného může být zohledněn věk a bydliště klienta, stáří vozidla a bezeškodní průběh.), tak aby to pak nevyskakalo do zavratnych vysin :)

13.10.2009, 06:19 |
ACEMajky | Upraveno: 2009-10-13 06:20:11
Hmm i po vyplneni udaju to vypada ze zustanu pod 4000,- jenom nemaji sanci pripojistit celni sklo, ale 2000,- + 1000,- ktere bych neplatil za pripojisteni celniho skla dela 3000,-/rok, coz uz by se dalo risknout (musim zjistit kolik stoji celni vyhrivany sklo na mondeo MK III)

13.10.2009, 07:16 |
20bad pro me to vypada taky zajimave, dejte vedet jestli to mate nekdo od nich sjednany a jestli to je teda v pohode, dík
Tak to sou hodně zajmavé ceny papa Česká pojištovno.Pokud to je tedy pravda a ne nějakej podvod...
4k je normálně sehnatelná cena pod flotilou, neboj

13.10.2009, 08:46 |
ACEMajky | Upraveno: 2009-10-13 08:46:39
Skoda ze nemaji taky celni sklo, novy stoji asi 15 000,- tak zvazuji
[ Link ] [ Link ]
Tak sem tam volal na tu Broukerskou spolecnost (viz link nahore) a pripojisteni celniho skla do 20 000,-Kc je za 1200,-
Já platím na třílitr turbodiesel 135kW s bonusama, řidič přes 30 let, u Wüstenrotu 4.100,- Kč ročně.
fiha to mi u kooperativy kam sme prechazeli kvul tomu ze zenska slibila preprat bonusy (nebourano pres 20let (nejsem to ja) ) platime 7000 za 1,9sdicko
v listopadu to konci. jeslti muzes ozvi se mi na icq
Takze jelikoz se nikdo nebyl schopen dostat ani priblizit castce z odkazu nahore, tak sem tam zavolal a pojisteni sjednal. Na me auto s vyssi plneni to dela 3454,-Kc/rok + 1200,- za celni sklo (na hodnotu 20 000,-), pojisteni bude od hornicke vzajemne pojistovny - asi s nima maji nejakou lepsi smlouvu, jelikoz vyplnenim kalkulatoru u hornicke vzajemne pojistovny mi to vyplivlo 6000,-/rok bez skla
na tuto cenu se dostanes pod flotilu jak psal Escudo.. takze nevim jestli si vyhral
Já mám pojištění u té pojištovny z toho odkazu PMBS na 1.4ku za 2700-2900 kč myslim.zatim zkušenost nemám
do 2.5 3900kč konečná suma, bonusy žádný, je jedno kolik ti je,jestli si ženská nebo chlap :). Dělají to u pojišťovny triglav. Mám u nich pojištěné obě auta
[ Link ]
M.a.r.i: jen dodam ze to nedelaji jen u triglav ale i u CPP atd
Midnite - mozna by pro me bylo dobre napsat, co to znamena, ze se dostanu pod flotilu - na druhou stranu, kdyz zpusobim skodu, je ot problem toho, komu ji zpusobim. Ja mel ceskou a typek co me sestrelil ČPP, hold ja byl ten kdo se pred 7 lety bal, zdali dostane penize...
Ace: jj také jsem to pochopil a proto jsem si zařídil povinné přes casensky-hlavaty u Triglav za 2500 vcetne pojisteni predniho skla.. Pod flotilou znamena ze uz mas maximalni bonus hned.. ted jsem platil u ceske 5500,- celkem rozdil ne?
Midnite - sem prave nepochopil co si myslel tim ".. takze nevim jestli si vyhral"
Pod flotilou znamená že máš na jedné smlouvě alespoň 5 vozidel...
Tak se tady moc nevýznam co píšete.. Co mi doporučite na 1.6ku? Teď platím 4tis.
to zalezi na vice vecech na roku narozeni stari auta psc trvale adresy a obsahu motoru pokud chceš pošli mi tty udaje na mail davidvosicky@seznam.cz udělám ti nabídku.
O.k. Odpoledne pošlu mail..
já mám pojištěno u HVP přes výše uvedenou společnost MBS - ceny jsou pravdivé - mám 1,9jtd 103kw za 3,7t a za 2,2 havarijko... ale s plněním nemám zkušenost...
Jj, jen havarijko mi rekli nejakych 6000,-/rok
jinak je to divne, za 2,2 mam povinny bez okna za asi 3500,-
no to buď asi rád HVP triglav atd. ceny sice dobré ale řeš pak s nima něco...tady příklad
[ Link ]
co by jsi s nima resil, resi ten komu zpusobis skodu
ja myslel spis u havarky...ale po trech letech v pojistovne sem jeste neslysel na tyhle spolecnosti nic pozitivniho krome cen...a kdyz uz tak si aspon poradne precist podminky aby tam nebyla spoluucast 50 000 :)
ja myslel spis u havarky...ale po trech letech v pojistovne sem jeste neslysel na tyhle spolecnosti nic pozitivniho krome cen...a kdyz uz tak si aspon poradne precist podminky aby tam nebyla spoluucast 50 000 :)
ja nebrzdim nebudu se dohadovat ale myslis ze vsude je to za 5-6 tisic a HVP to z dobre vule da za 4?tj asi jako srovnavat pujcku od KB a od Providentu...

14.10.2009, 12:45 |
gizmi wosaaaaa: jen je neeeech, ted si vetsina lidi pojistuje pres pojistovny typu triglav, hornicka, atd atd..a ja se jen budu smat az se stane nehoda a dotycny po nich bude vymahat zbytek ceny :D ono neni POV jako POV, ale co si budeme povidat, oba jsme z branze.. :o) Nejlepsi je kdyz slysim ze na internetu nekde v tabulce neco vyslo a nikoho nezajima ze se tam srovnavaji ruzne limity :D Nedivim se ze nekde je to pak 2x drazsi :D .. ale cooo, lidi jsou hloupi a jednou na kazdeho dojde.. :D
jj moje rec zvlast to o vymahani castky tj presne ono:)no dokud se nic nestane tak je to ok ale jak nekoho tuknes tak to mas 50 na 50:)zaplatis to ty a mozna nekdy z nich neco dostanes:)
wosaaaaa - to brzdi bylo na to ze si sem odpoved poslal 3x - proto ten smajlik na konci
jednou je ot snad povinny ruceni a to ma kryt skody ze zakona, tak proc bych to mel platit ja? Jako rad se necham poucit jaky jsou v tom zadrhele, kdyz tam nejaky budou, tak si klidne radeji 2000,- priplatim, ale zatim sem zadny nenasel (samo smlouvu jeste doma nemam - nepodepsal sem ji, pride mi do patka postou, takze na sobotu budu mit zelenou kartu kdyby neco (splatnost je snad 3 dny od popdpisu) a kdyz se mi nebudou podminky ve smlouve zdat, tak auto postavim do garaze, zavolam ze se mi podminky nezamlouvaji (uvede ve smlouve) a sjednam to jinde...
ono to vypadalo ze tam ty prispevky nejsou a pak najednou tri:)zelená karta ti přijde az od tebe dostanou podepsané smlouvy...takze prihlasit na sebe si to muzes az potom...hlavne teda kouknout na spoluucast jestli tam neni a pak si sledovat platby ti neposlou slozenku coz je bezna praxe nezaplatis dva dny neco se stane a game over:)

14.10.2009, 15:02 |
ACEMajky | Upraveno: 2009-10-14 15:03:47
spoluucast u povinneho ruceni - riakla, ze mi zelenou kartu posle - do patka to mam mit na stole - abych mohl v sobotu pro auto...
mam cely rozhovor nahrany v mobilu (takze muzu znovu poslechnout at nekecam) - po minute rikala, vam tam porad neco pipa :)
i u povinnyho muze byt napr u nas je taky u nejlevnejsiho pojisteni nikdo si to ale samozrejme neda kvuli par stovkam.zelenou jestli ti posle rovnou original bez podepsany smlouvy....to bych se divil a na nakou docasnou ti to neprihlasej...jak je libo ale priplatit 166Kč mesíčně se myslim si vyplati a mas klid a to nerikam kvuli sobe udelej si to samozrejme kde chces
napr triglav ted celi insolvencnimu rizeni takze uz je tak na pokraji:)
[ Link ]

14.10.2009, 21:24 |
ACEMajky | Upraveno: 2009-10-14 21:26:37
wosaaaaa - neber to jako provokaci, ale pises tu o usporenych 166,-Kc, ale zadnou nabidku sem od tebe zatim nevidel, tak posli nabidku na 2,2 mondeo r.v.2006, sem z vesnice (4000obyvatel) a chci pripojistit okno na 20 000,-, bonus mam momentalne 30%

14.10.2009, 21:25 |
ACEMajky | Upraveno: 2009-10-14 21:31:26
Jo uz to vidim, pises o 166/mesic, to jo, to je jinak, uvidime jaka smlouva pride, ale asi mas recht ze pride nejaka docasna, coz mi neva, podstatne je auto dostat domu, zaplatim podle smlouvy, nebo pudu jinam...
Ale rozhodne diky na upozorneni, nenapadlo by me ze ve smlouve muze byt nejaka spoluucast u povinneho ruceni - 50% = maximalne 27milionu - celkem parada
ja uz ti preci nabidku posilal ta se samozrejme ale nemohla rovnat s HVP nevim jak jinde ale u nas se to bere podle veku a kdyz je ti do 25 tak je to nejdrazzsi to jedine si to napsat na rodice jako pojistnika a byt jako drzitel a vlastnik na zeleny v TP vsude...pak to vychazi levne...
sorry, prehledl jsem to, ze to jsi ty - prave kvuli veku (me je 30) sem od CPP odesel, kdyz mi pred par lety zvedli pojstku, ze zacinaji zohlednovat vek - rikam kurna, bylo mi sice mene (26let) ale snad kazdy jezdi v tom veku jinak, tak proc mam doplacet na jiny... Uvidim, doufam ze do púatka smlouva pride, jinak budu asi muset zustat u Generali, nebo tam, kde mi narychlo v patek daji zelenou kartu
jj pro nekoho je to holt levnejsi tam pro jinyho tam podle toho podle ceho se to bere...jinak jestli ti neprijde original zeleny tak ani nema cenu tam chodit prihlasej to jen s orig. myslim na magistratu
jasan, pocitam ze pokud ma prijit nejaka docasna, tak na prevoz auta to staci a pak jak zaplatim, pride origo zelena a s tim pojedu na prihlaseni - kdyz je technicak cistopis, stejne musim na evidencku co?
Pokud ve smlouve budou nejaky hovadiny, tak jim zavolam, at si to nechaj a sjednam to kousek od prodejce v sobotu u Generali (kde sem i ted) a bude a tam my snad hned daji zelenou kartu
s tim technicakem nevim ale myslim ze jo...v jakykoli kancelari ti daj zelenou hned...aspon by meli
OK, diky za info, kdybych k ty CPP nemel od minula takovy odpor, tak bych to asi vzal
jj v poho ale spíš než smlouvu si taky poradne precti pojistny podminky smlouva na ně odkazuje a v nich sou právě hovadiny...
jasan, predpokladam ze budou prilozeny, kdyz ne, tak jim zavolam at si to nechaji - tusim ze na webu je nemaji
jj uvidis no tak dej pak vedet jak to dopadlo:)
jasne, dam vedet, nebo pridu pro radu, kdyz necemu ve smlouve ci podminkach nebudu rozumet
wosa: napis mi nabidku na clio 1993 1,4 (80psu)... je mi 21... diky moc
Tak papiry uz prisli, zatim sem to nevidel, jen vim ze prisla A4 obalka (zena rikala) ted sem prisel domu ze zahrady, tak se na to kouknu
tak uz do toho koukam, zelena karta tam je, jak original tak i duplikat, tak nevim - pod tim je slozenka, jdu cist podminky, jen mi zkomolila prijmeni, takze je to vse naprd,a le to nejak okecam kdyztak
midnite: v mailu máš nabídku.
ACEMajky: takze to dopadlo v poho tak aspon tak co podminky nejsou tam naky chytrosti?:)
Tak ctu podminky, vcera sem u tooh i usnul - je toho moc a vse to prelouskat je desny, ale zadna spoluucast tam neni - nic sem nenasel, zkusim ej oscanovat a zde na ne dat link, kdyby nekdo mel chut nahlednout (byl bych mu vdecny), treba sem neco prehledl
Takze sem tam volal, jelikoz mi pozmenili prijmeni, tak mi hned posle novou zelenou kartu, aby pri prihlaseni bylo vse OK. Pri sjednavani se pani prehledla o radek v tabulce, takze povinne je trochu vyssi nez sem tady uvedel o kus vyse, tak pro zajemce je pojisteni na 2,2 obsah 3707,-/rok + sem si dal pripojistit celni okna na castku 20 000,-Kc za 1200,-/rok, cili rocne budu platit 4907,-Kc/rok...
Ptal sem se pani jak je to se spoluucasti, tak mi rekla, ze oni zadnou spoluucast nemaji, jako treba Generali ...
Jelikoz je nezajimaji bonusy, tak az ukoncim u nich pojisteni, zaslou mi potvrzeni o bonusech ktere sem nasbiral u nich (popripade malusech), co se tyce predchozich bonusu od predchozi pojistovny, v tomto pripade si mam nechat potvrzeni u sebe. Jdu nascenovat ty pojistne podminky
při tom připojištění skla nikdo nekontroluje jestli je sklo OK ?
Kontroluje se to tak, ze v dokumentech, ktere mi prisli je napsano, at vyfotim predek auta kde bude videt sklo + SPZ apak levou a pravou pulku okna zbliska

16.10.2009, 12:15 |
ACEMajky | Upraveno: 2009-10-16 12:16:12
Zde pojistne podminky - je toho hafo vcetne smlouvy
kdyby ot nekdo prohlednul kdo do toho vidi (proletnul ocima) a napsal zdali tam vidi nejakou habaduru, bych bych velice rad
[ Link ] #
hele je to hrozne necitelny ale ceho jsem si vsiml ze konecna castka tam 5907 ne?
ty podminky vubec neprectu ani slovo skoro...
Wosaaaaa - nee, konecna je 4907,-Kc/rok
musis po otevreni prislusneho obparku vpravo ahore klepnout na lupu, aby se ti ukazal 1:1 - pak s nim jde i posouvat mysi po obrazovce....
Ozivim tema, jelikoz uz 3 tydny cekam az pojistovna proplati havarijko, tak zvazuju zmenu
mam to sjednane pres zde doporucenou www.pmbs.cz a puvodne havarijko delali pres Maxima a.s. a ted to predelali k Slavia pojistovne s kterejma desny problemy - auto uz ejopravene 3 tydny a nic...
Umite nekdo za cenu kolem 5000,-/rok na mondeo 2006, motor 2,2TDCi
pojisteni vsech rizik - vandalismus, zivel, kradez, nehoda + vsechny skla

07.09.2011, 13:48 |
macomb | Upraveno: 2011-09-07 13:49:43
ACEMajky: Zkus vydržet, jestli ti bude končit za měsíc havárka, tak ti to možná převedou pod Allianz. Partnerka si udělala řidičák, tak jsem teď dva roky po sobě řešil škodní událost. Měl jsem to stejně jako ty, napřed Maxima(pohoda, rozumná doba a dobré plnění), pak Slávka(otřes, čekali jsme přesně 3 měsíce na vyplacení a poslali úplný ho.no :( )a teď nám poslali Allianz a ještě levnější než předtím. Pojištění mi končí zrovna dneska a půjde nové. Nebo si tam zkus zavolat, jak to tam teď mají.
macomb - myslis u PMBS.cz? Ja jim psal, zdali budou menit nebo ne, ze pokud ne tak koncim
s tema 3 mesicema si me dostal a s tim neplnenim jeste vice - duvod neplneni. Ja to mam ve znackovym servise Ford a auto je rok 2006
Ahoj, jj u pmbs.cz
No, mám spoluúčast 5% 5000.- a kde mi Maxima poslala za přední nárazník a masku(vectra b) po odečtení spoluúčasti přes 13000.- tak slávia poslala za zadní nárazník a blatník (promáčklý) 2500.- Vše samo potřebovalo lak. Vzhledem k tomu, že jsem je dva měsíce urgoval a když skončila lhůta, tak mi tvrdili, že platba odešla už ve čtvrtek, ale dorazila příští týden v pátek, tak jsem se na to vybodl, abych z nich dalších x-měsíců zkoušel odvoláním ještě něco dostat, což by mi jistě hned jistě zamítli a dál řešit přes znalce, jestli to je nebo není adekvátní dostávat nějakou tisícovku mi za to nestálo.
2 RedBaron: nezabudni tiež dodať, že to platíš v ČB, to je dosť dôležitý detail :-)