Navštíveno 437x

Zdarec.. Potreboval bych pomoct s navigaci do Nokie 5800 ExpressMusic.. Bylo mi receno ze zde muzu pouzit jen Sygic McGuiver.. Muze mi nekdo poradit kde bych ji stahnul a jak na to to cely zprovoznit ?
To Vám fakt niesú blbé už takéto otázky do piče? Sám som sa vrátil k pár kreknutým veciam a krekol som si ajfouna, ale do piče si zoženiem všetko sám bez toho že by som sa pýtal takto verejne! Júz gúgl kurva, už nebuďte tak leniví a neserte tu na fórum vérz... :o(
2 slim , já to třeba taky sám nesvedu
zkus mi vysvětlit prosím ,jak na to
google použít umít ale někdy mě bohužel nenapadne co zadat
tady mi poradí
a je to lehký jak facka ,ale to mi dojde až potom co mi někdo poradí
děkuju
k dane znacce telefonu a typu existuji fora umi kazdej vyhledavac a tam je to probirane aspon 100x takze jako Slim divim se nad timto dotazem
Aaaa pozooor Slimák je nějakej drsnej.. Hoď si studenou strchu a nebo sem vůbec nepiš jestli ti to tolik vadí ty důležiťáku !
Tak to je husté už toto, nemám slov :o))))) Bohužiaľ, _TU_ neporadím...

13.10.2009, 15:08 |
J-T. los-puntos: Stáhnout si ho můžeš tady:
[ Link ] Jako každej normální člověk.
Jj, lidi jsou líný. Nicméně k otázce - funguje Sygic i Garmin, ale nelíbí se mi ani jedna z toho, jsou hnusný a neumím je používat :) Něco rozumnýho typu iGo nebo Tom Tom podle mě na Symbianu nespustíš.

13.10.2009, 16:23 |
vypuk Mno, los-puntos a Midi34 jsou asi i líní si přečíst pravidla fóra, jelikož mám takovej pocit, že tam něco o této "problematice" je.
Nicméně, každý telefon má své fórum kde se takové věci dají dohledat.
Midi34 - dej do googlu název telefonu a za to napiš co potřebuješ, ve tvém případě Nokia 5800 expressmusic navigace nebo nějaký konkrétní název navigace. A pak si snad už poradíš :) Návodů je spousta.
pravidla jsou sice pravidla, nemám námitek....
LOS-PUNTOSe znám osobně, zřejmě není z tohoto oboru, stačilo poslat link, nebo upozornit, že to tady takto nejde.... v reálném životě je to pohodář s větrem ve vlasech :-) který má stejný základ našeho hobby - auta...
2 StreetFighter: no to je taký detail ty kokos, koho to zaujíma že je v pohode? Ja som tiež, a čo? :o)))
kucí s váma je sranda
Slim - LOL :-)
Slim: já jsem neřekl, že nejsi :-)))
jen mi ho přišlo líto :)))))
Ľúto? Nechcem to rozmazávať, ale veď si pozri ako reagoval on, hneď vyskakuje ako pepík zo židle keď sa dozvie že je niekde niečo zadarmo, ja som len globálne okomentoval neschopnosť a nesúdnosť ľudí, nikde som nepoukazoval priamo naňho :o) No ale dosť už. Končím :oD