Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Navigace do N 5800 ExpressMusic

o Navštíveno 434x o
o 12.10.2009, 22:08 | los-puntos
Zdarec.. Potreboval bych pomoct s navigaci do Nokie 5800 ExpressMusic.. Bylo mi receno ze zde muzu pouzit jen Sygic McGuiver.. Muze mi nekdo poradit kde bych ji stahnul a jak na to to cely zprovoznit ?

o 12.10.2009, 22:28 | ruffrider
a co garmin? :-)
o 12.10.2009, 22:34 | muSlim
To Vám fakt niesú blbé už takéto otázky do piče? Sám som sa vrátil k pár kreknutým veciam a krekol som si ajfouna, ale do piče si zoženiem všetko sám bez toho že by som sa pýtal takto verejne! Júz gúgl kurva, už nebuďte tak leniví a neserte tu na fórum vérz... :o(
o 12.10.2009, 23:04 | Midi34
2 slim , já to třeba taky sám nesvedu

zkus mi vysvětlit prosím ,jak na to
google použít umít ale někdy mě bohužel nenapadne co zadat
tady mi poradí
a je to lehký jak facka ,ale to mi dojde až potom co mi někdo poradí

děkuju
o 13.10.2009, 02:09 | Jindrs
k dane znacce telefonu a typu existuji fora umi kazdej vyhledavac a tam je to probirane aspon 100x takze jako Slim divim se nad timto dotazem
o 13.10.2009, 09:31 | los-puntos
Aaaa pozooor Slimák je nějakej drsnej.. Hoď si studenou strchu a nebo sem vůbec nepiš jestli ti to tolik vadí ty důležiťáku !
o 13.10.2009, 11:14 | muSlim
Tak to je husté už toto, nemám slov :o))))) Bohužiaľ, _TU_ neporadím...
o 13.10.2009, 15:08 | J-T.
los-puntos: Stáhnout si ho můžeš tady:
[ Link ]

Jako každej normální člověk.
o 13.10.2009, 15:31 | Mr.Scully
Jj, lidi jsou líný. Nicméně k otázce - funguje Sygic i Garmin, ale nelíbí se mi ani jedna z toho, jsou hnusný a neumím je používat :) Něco rozumnýho typu iGo nebo Tom Tom podle mě na Symbianu nespustíš.
o 13.10.2009, 16:23 | vypuk
Mno, los-puntos a Midi34 jsou asi i líní si přečíst pravidla fóra, jelikož mám takovej pocit, že tam něco o této "problematice" je.

Nicméně, každý telefon má své fórum kde se takové věci dají dohledat.

Midi34 - dej do googlu název telefonu a za to napiš co potřebuješ, ve tvém případě Nokia 5800 expressmusic navigace nebo nějaký konkrétní název navigace. A pak si snad už poradíš :) Návodů je spousta.
o 13.10.2009, 16:33 | StreetFighter
pravidla jsou sice pravidla, nemám námitek....

LOS-PUNTOSe znám osobně, zřejmě není z tohoto oboru, stačilo poslat link, nebo upozornit, že to tady takto nejde.... v reálném životě je to pohodář s větrem ve vlasech :-) který má stejný základ našeho hobby - auta...
o 13.10.2009, 17:54 | muSlim
2 StreetFighter: no to je taký detail ty kokos, koho to zaujíma že je v pohode? Ja som tiež, a čo? :o)))
o 14.10.2009, 14:47 | ruffrider
kucí s váma je sranda
Slim - LOL :-)
o 15.10.2009, 13:24 | StreetFighter
Slim: já jsem neřekl, že nejsi :-)))

jen mi ho přišlo líto :)))))
o 15.10.2009, 14:16 | muSlim
Ľúto? Nechcem to rozmazávať, ale veď si pozri ako reagoval on, hneď vyskakuje ako pepík zo židle keď sa dozvie že je niekde niečo zadarmo, ja som len globálne okomentoval neschopnosť a nesúdnosť ľudí, nikde som nepoukazoval priamo naňho :o) No ale dosť už. Končím :oD
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3185 sekund.