Navštíveno 623x

Funguje Vam dneska vsem v pohode?
Doma se mi to cca od 2 odpoledne odpojilo, asi hodku nejelo a ted to narazove jede/nejede vzdycky v cca 10ti minutovych intervalech. DSL na modemu stale sviti, ale odpoji se to a modem ve statusu napise Error.
tak jen jestli nejsem sam nebo mi jde do kytek modem?:)
Mladoboleslavsko taky cajk
hm hm tak jim tam jdu zkusit zavolat
ústí cajk,ale běžně jednou do měsíce mi to takhle blbne taky no ?(
U me taky v pohode. Zadny vypadek hlasenej neni, zkus resetovat modem a hlavne nevolej 14141, jsem v praci =o))
modem jsem resetoval asi 4x... tam problem neni... necham si to na zitrek. dneska nemam naladu nekde cekat na telefonu. zalozni konektivita mi funguje :)
Nebo mi hod cislo a typ modemu do mailu nebo sem, se ti kouknu jak to vypada u nas...
573 330 576
Zyxel P6600HW-T3v
ted sem ten modem zapnul a zda se, ze se to pripojilo hned... tak nevim. chova se to divne

11.10.2009, 20:01 |
Lucass | Upraveno: 2009-10-11 20:02:45
Ghofig: Kouknu na to, jenom ted uz asi hodinu resim nakou wifinu...
Za dnesek tady mas cca. sedesat 2-4min. sessionu, ale hodnoty linky jako je SNR, atd.. jsou lepsi nez vcera, co spis vypada na chybu u tebe.
Delal si restart modemu (vyp/zap.), nebo opravdu reset vzadu propiskou drzet cca. 20sec nez zhasne DSL, Internet? Potom bych zkusil pripojit linku primo do modemu bez splittru...
bez splitteru to je. je to naprimo...
restart modemu byl vyp/zap. ale klidne ho muzu resetnout primo zezadu...
mno takze pokud nepomuze, tak je KO modem? zitra muzu testnout druhej...
tak modem resetnut uplne...
Jj, reset zkus, kdyz nepomuze nejlip zkusit ten druhy modem (bude od O2, aby byl prednastavenej?) kdyz by nefungoval ani ten druhy tak volat 800184084 - ohlasovna poruch na lince a zrejme ti tam poslou technika...
jo ja si ho nastavim. to neni problem... uvidime. kdyztak budu volat. diky za pomoc :)
A je to stejny od 20:30 se 3x odpojil a pripojil... Zkusim tady jeste zadat restart PORT u nas a nekdo ti potom jeste zavola az to bude, pripadne potom vyzkouset ten druhy modem.
jakej je tam kontakt? ja to mam psane na firmu... tak at nekdo nevola tam :)
Tak restart nebude, necekane nefungujou systemy =o) Tak zkus ten modem nebo potom tu osmistovku...