Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Holigens polsko

o Navštíveno 888x o
o 11.10.2009, 16:16 | Kesam
Že je sem pustí kreteny na hranicích otočit autobusy a nazdar bazar dělejte si bordel doma. Zlatej Hokej ty vole. [ Link ]

o 11.10.2009, 16:40 | HIGHTOWER
myslím si, že to tak hrozný nebylo, je to jako vždy, křik, v davu každej silák, dýmovnice, světlice, rozkopat něco kolem sebe, ale jinak sračky jako všichni tihle machýrci na něco si hrající. Osobně mi tam chyběl účinek vodního děla, ale co jsem viděl další videa, tak je tam pěkně masírovali koněma, to na ně platilo....
Jinak si nemysli, hokej na národní úrovni je v klidu, ale bitky jsou i při hokeji. Sice ne v tak velkém množství, ale je to tam taky, např. nevraživost fanoušků mezi Ústí nad Labem a Mladá Boleslav (tam se hlídá v 50 lidech PJ), Brněnský fanoušci taky nemají nejlepší pověst.
o 11.10.2009, 18:34 | Rajdlos
nema cenu resit, par zakoplexovanejch ubozaku, co byli v detsvi sikanovani, jak kopali do ty lavicky, to je fakt smesny
o 11.10.2009, 18:34 | gizmi
No jela tam i vetsina policistu z Plzne, takze to peklo urcite bylo :( Nechapu ze tu nefunguje neco jako v Nemecku. Pekne zakaz vstupu do zeme a nazdar bazar.
o 11.10.2009, 19:05 | Kesam
Mají je zmlátit policajti na jednu hromadu a je po prdely jenže pak si budou stěžovat hajzlové.
o 11.10.2009, 19:11 | milanek-rs | Upraveno: 2009-10-11 19:15:51
Kdo nezažije nepochopí:-)BV
o 11.10.2009, 19:17 | milanek-rs
a kdyztak uz to nejsou Holigens,uz jen to mi napovida ledacos o znalosti tohodle tematu:-)
o 11.10.2009, 19:23 | Bulík
Lituju těch kluků policajtskejch,kteří musí trávit víkend hlídáním takovejch kreténů.
o 11.10.2009, 20:58 | Mika
2 bulik a jeste na ne kdejakej chudak co projde rve a nadava :-(, ale bohuzel cesi uz asi ze zvyku nemaji radi organy
o 11.10.2009, 21:26 | Rajdlos
milanek: to nekomu vypravej az Ti pri nejlepsim ukopnou bez duvodne zrcatka u auta, to je fakt drsny se mstit ve skupince na cizim majetku nebo na zdravi nekoho jinyho, tyhle drsnaci jsou drsny jen kdyz jich je nekolik, samotnej se ani neuprdne bez pomoci
o 11.10.2009, 21:30 | pepe689
jako rajdlos :-)))vezl jsem tam lidi a stacilo to co bylo v televizi je slaby odvar
o 11.10.2009, 21:32 | Rudi
Výtržníky zavřít a nechat je zaplatit celej výjezd policajtů včetně sanitek.
Dělals bordel? Zaplať. Nemáš na zaplacení? Okamžitá exekuce, v případě Poláků basa a půjč si od známejch nebo budeš sedět a dřít v dolech.
o 11.10.2009, 22:08 | Mišell
Chtělo by to na ně větší páky,takhle je to o ničem...tresty žádný,tak to se vandaluje zvesela.
o 11.10.2009, 22:20 | Kesam
Ale hovno normálně aby měly povolení a nesrat se snima na čekteku Paroubkovec zavelel ukončit akci smažky nešly tak je tam odsud vymlátily to šlo,ale tady na poláky nemužou bo co?
o 11.10.2009, 22:59 | HIGHTOWER
Kesam: A to je přesně ono, napsal si to přesně! Samo že by to šlo. Výzva-neposlechnou-zákrok. Ale jak to bylo po čekteku? Obyčejný člověk řekl, že to bylo ok, ale co z toho udělali chudinky smažky, novináři apod.? A vo tom to je..... Není to strach zakročit, na to jsou cvičený a umí to, je to strach ten povel k tomu dát, neb ty lidi pak můžou kvůli blbečkům a médiím přijít o práci... a to za to fakt stojí???
o 11.10.2009, 23:27 | Kesam
HIGU máš pravdu upřesnil jsi to pak táhly 2 den k parlamentu jak jim tam strašně zmlátily děcka že nic neudělaly ano neudělaly neuposlechly a neopustily prostor kde neměly co dělat když to nešlo podobrem tak jim pomohly pendrekama.
Jak chodím k místnímu mechanikerovy tak ten povídal dřív si se na VBčko blbě podíval a už si dostal přes držku když se někde něco semlelo dneska se něco semele zakročí a jsou v prdely.
o 12.10.2009, 06:44 | Kicker18
milanek-rs: asi tak :o)
o 12.10.2009, 07:10 | Bolthorn
milanek: tak to mi vysvětli co je na tom tak skvělého rozmlátit někomu cizí majetek a dělat takový bordel, to že si dají mezi sebou na hubu je vedlejší.. Tohle nedělaj ani cikáni.. Hlavně mi tu nepiš, že o tom nic nevím.. Vím o tom právě že dost a myslím, že většina z nás tu nejsou hlupáci.. Pouč nás a vyvrať nám náš negativní pohled rozumnými argumenty.
o 12.10.2009, 08:18 | tappaja
milanek a kicker jsou pekny drsoni, pyco... kdo nezazije, nepochopi, kapisto? Neni lepsi adrenalin si dat na kuraz par piv a pak delat bordel, domluvit bitku, zruchat se a pak se chvastat, jak jim tam nakopali prdel, jak rozmlatil neci vylohu, auto... Kvuli takovejhle picusum nemuzes vzit treba ani svyho syna na fotbal.
o 12.10.2009, 09:17 | milanek-rs
Rajdlos and tappaja and Bolthorn:ja nemel na mysli dementy ale opravdu ty kteri si domluvi bitku nekde za mestem a tam se spolecne pomazli podaji si ruce (vetsinou to tak bejva)a odejdou pryc tohle uznavam ja:-).je to jenom o tom dokazat si kdo je proste lepsi,tem co ukopavaj zrcatka a rozbijej neci majetek tak na ty uz asi jenom strilet;-)
o 12.10.2009, 09:20 | milanek-rs
Chlapi nechci se tady hadat ale fakt jde oto zazit ten pocit stat banda proti bandě a proste se na sebe jen tak vrhnout a ukazat kdo je lepsi...myslim ze pri takovyhle cinosti se nikomu nic nestalo a nic se nerozbylo co ja pamatuju:-)ale kazdej ma na tohle jinej nazor :-)a prave proto pisu kdo nezazije nepochopi protoze to neni jen o niceni veci:-)
o 12.10.2009, 09:30 | Pekys
na louce ať si daj klidně přes držku, když je to baví, do toho je mi prd, ale to co předváděli poláci na stadionu a v okolí, to bych fakt tvrdě trestal.

A zase na obranu policie, já myslim že to zvládli docela dobře. Už při příjezdu je kontrolovali a ty nevhodný vraceli, případně do cely a pustit až po zápasu. Takže i prevence nějaká byla.
o 12.10.2009, 09:31 | Crimson | Upraveno: 2009-10-12 09:40:05
Asi tak : [ Link ]

Můj vztek vůči Polákům je umocněn navíc i tím, že před rokem koupili naši firmu a sebrali mi (nám, každému zaměstnanci) zhruba 100tis. z ročního platu.. a to děláme letos rekordní zisky firmy
o 12.10.2009, 09:32 | tappaja
Rozlisit dementy od tech, co si domluvej bitku nekde za mestem, je docela tezky. A v tomhle pripade je ta hranice dost tenka a dovedu si predstavit asi tisic ruznejch jinejch aktivit, ktery by me uspokojily vic, nez si nekde davat do drzky, na hrane zakona.
o 12.10.2009, 09:37 | Prady
nechápu tohle téma, jak někdo může policajty ještě obhajovat, jestli někdo třeba před rokem a půl pamatuje na poslední strahovksé derby, kde začali policajti házet rozbušky a slznej plyn i mezi nic netušící a poklidně fandící lidi..já sem taky žádný výtržnosti nedělal a najednou vedle mě začal vybuchovat P2 se slzným plynem, pak tam naběhli policajti začali strkat a mlátit do lidí, kteří nic špatnýho neudělali...neříkám, že všichni byli slušný jak beránci, ale s policajtama mám z fotbalu dost špatný zkušenosti, oni jsou právě ti zakomplexovaní v kuklách, kolikrát sundaný služební číslo, aby je nikdo nedopátral a pak se vybíjej i na lidech, kteří nic zlýho neudělali....a neni to jen případ z derby...
o 12.10.2009, 09:39 | Prady
tim ani neobhajuju poláky, je to dobytek, jen jsem chtěl naznačit, že ani policajti nejsou čistý jako okvětí lilie....zdar fotbalu!
o 12.10.2009, 09:39 | DaveX
milanek-rs: moc se díváš na filmy.
o 12.10.2009, 09:47 | Rudi
ty bitky bejvaj, ale nezažil jsem, že by si na konci podávali ruce :-D

Jenže my mluvíme o voze a voni o koze, nám je jedno co do fanoušků, který slušně přijedou a v parku se poperou a následně třeba jdou i na fotbal. Tady se jedná o idioty, který jenom přijedou do Čech, v peprným houfu vyřvávaj, ničej majetek, házej kameny, dělobuchy k cajtům a ohrožujou tak tím celý okolí a přitom na fotbal ani nejdou. Seřezal bych je do mrtě, ideálně zlámat i obě ruce, aby si to pamatoval a nemohl si tak utřít aspoň 2 měsíce prdel a musel o toho někoho prosit.
o 12.10.2009, 09:49 | milanek-rs
DaveX:spis sem si neco zazil kamarade:-)a jestli nejakej osobni problem tak to neres prez net ;-)
o 12.10.2009, 09:53 | milanek-rs
Prady souhlasim stebou:-)
o 12.10.2009, 09:55 | milanek-rs
for Rudi:no vidis jak malo otom vis:-)to asi proto ze si to nikdy nezazil jde oto ze se ty lidi po nejakejch letech zacnou i znat a pak uz je to ciste jen otom rozmlatit si hubu:-)ja nastesti uz stoho vyrost:-D
o 12.10.2009, 11:05 | DaveX
DaveX: nevěřím tomu, že ti, co se někde poperou, tak pak úplně v poklidu jdou do města a nekopnou si do žádného zrcátka, nebo do lávky. Prostě když už máš tu hlavu trochu **** a chodíš se někam rvát, tak to už je fakt s tebou těžké. Sry, ale nemám rád takové lidi.

Jinak sry milane, ale já nejsem ten, co by se kvůli problémům rval jak nějaky idiot, kdž vím, že se tím nic nevyřeší.
o 12.10.2009, 13:07 | Mr.Scully
I bitky někde v lese jsou pro ubožáky. Jestli někdo má potěšení z toho, že někomu dá na držku a sám jich pár schytá, tak je ujetej a měl by se léčit na psychiatrii. Každej normální člověk bojuje jen tehdy, když se brání a není jiného východiska. Jestli někdo dobrovolně někomu zlomí ruku nebo nos, přičemž sám schytá pár ran, tak je idiot.

Ne nadarmo se třeba bojová umění vyučují tak, aby je člověk použil pouze v případě nouze.
o 12.10.2009, 13:31 | Bolthorn
Scully: moje slova
o 12.10.2009, 13:36 | Klobouk
Kesam: aaa,zase tu mame dalšího odbornika na czechtek kterej videl veskery pravy fakta v udalostech v TV,pripadne si nejasnosti dohledaval na novinkach a blesku
o 12.10.2009, 23:11 | Kesam
Klobouk: seru ti na czechtek mám na to svuj názor nikde se netočí drogy jak na těchle akcích.
o 12.10.2009, 23:13 | Kesam
A oni se diví že jim tam někdo vykrádá auta a takové pičovinky musej mít na pařbu tak se tam čorujou na vzájem jeden padne druhej ho vobere :-)
o 12.10.2009, 23:14 | Kesam
Milánek RS jo jasné fair play?? podaj ruce asi normálka ne? Jako třeba tady? [ Link ]
o 12.10.2009, 23:49 | Rudi
milanek - lidi, co se tam znaj delší dobu, je mizivý procento, valná většina je akorát přiblblejch kluků nebo rádoby parťáci....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.329 sekund.