Navštíveno 602x

jak přenést telefonní čísla z mobilu do mobilu ? mm cca 400 kontaktů, na SIM se vejde pouze 200. Teď mám Sony Ericsson G700 a potřebuju si přenést seznam do Samsunga. Jenže oba telefony používají jiný protokol na zálohování seznamu :-(
mělo by to jít když ho v tom jejich prográmku vygeneruješ do *.csv
SE umi kopirovat na simku :)
A samsung by mohl taky umet ze simky na telefon :)
Mas to na 2x a pohoda ne? :)
Presunes vsechny kontakty na SIMku (jen tehc 200) a presunes u samsunga. A znova :)
A nebo jsi od nekoho pujcit simku a vsechny jsi je nechat poslat pres bluetooth pokud to jde ;)
mnoo, zkusím to tedy ještě jednou.... :-)
Samsunga ještě nemám nemám u sebe, ale už jsem nainstaloval to jejich PC studio a i program Contants Copier. Vygeneroval jsem si z SE právě to *.csv ale samsungoví programy to nějak nechtějí přebrat
Knightey: mnoo, taky by to tak šlo asi udělat :-)
zkopírovat 200 kontaktů na kartu, to nahrát do Samsunga, vymazat kartu a nakopírovat na kartu zbytek z SE a opět to vrazit do Samsunga :o))
jojo ja to takhle delam pokud to jde no :)
Proste ciste presunuji kontakty pres simku, me se jich tam vejde 250 tusim :)
Miliónkrát ohrané, každý mobil syncuje do Outlooku so svojim "Suite" softwarom. Hotovo :o)
jinak to sem se slimem postujeme pokazdy to samy zalezi kdo driv prijde - MSO & sync...
pokud máš PC s BT tak doporučuji Cell Phone Manager a no problem :-)
tak nakonec to bylo ještě jednodušší....
v SE jsem všechny kontakty označil a dal odeslat pomocí bluetooth. V Sa jsem jen zapnul BT, přijal "soubor" a během 2 sec kontakty v telefounu :-)
2 s? To kecáš :-D Tak rychle to nefachá :-D Taky jsem dával z SE do Samsunga a trvalo to tak 1 minutu :-D

11.10.2009, 12:28 |
Pekys propříště jako Slim, synchronizovat přes Outlook a máš to rovnou se zálohou.
tak jsem to opravdu přes to BT poslal během 2-3 sec... akorát jsem pak zjistil, že mi poslal půlku seznamu, ač byla označený celý :o)) od A do půlky M. tak jsem pak vymazal v SE tu odeslanou půlku, zbytek označil a odeslal přes BT do Samsunga...
jinak jsem se tedy podíval i na Microsoft Outlook, ale nějak se v tom nevyznám.. Kde provedu tu synchronizaci - stáhnutí seznamu z tlf ?

11.10.2009, 20:08 |
DaveF potřebuješ příslušný software pro každý tlf, outlook má jen adresář do kterého se to synchronizuje